Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
Ja nikogo nie chronię. Chodzi mi tylko o działanie w ramach ustalonego porządku. Jako Rektor możesz skierować do Patriarchy wniosek o ukaranie Guliano Montiniego za łamanie zasad uniwersytetu. Jeśli przedstawisz słuszne argumenty Ojciec Święty z pewnością sprawę rozpatrzy.
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

(16.07.2017, 17:44:27)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): A skoro chcesz go chronić, to wiadomo, że zbyteczne jest czekanie na decyzję Patriarchy, gdyż wiadomo jaka będzie.
Czy Ekscelencja raczy poddawać pod wątpliwość niezależną działalność Patriarchy, Ojca Królów i Książąt, Suwerena Państwa Kościelnego? Tym razem w naszej wielkoduszności uznamy, iż opacznie zrozumieliśmy wasze stwierdzenie.
Radzimy również zakończyć tę hucpę w murach naszej Alma Mater, niewartą godności, które piastujecie, ani niczego, co w granicach naszego państwa występuje.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Amen.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

A ja ze swej strony przepraszam za nieprawomocne znakowanie. Mea culpa.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

(16.07.2017, 18:21:49)Bonifacy I napisał(a):
(16.07.2017, 17:44:27)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): A skoro chcesz go chronić, to wiadomo, że zbyteczne jest czekanie na decyzję Patriarchy, gdyż wiadomo jaka będzie.
Czy Ekscelencja raczy poddawać pod wątpliwość niezależną działalność Patriarchy, Ojca Królów i Książąt, Suwerena Państwa Kościelnego? Tym razem w naszej wielkoduszności uznamy, iż opacznie zrozumieliśmy wasze stwierdzenie.
Radzimy również zakończyć tę hucpę w murach naszej Alma Mater, niewartą godności, które piastujecie, ani niczego, co w granicach naszego państwa występuje.

Quod scripsi, scripsi.
Odpowiedz

Magnificencjo Rektorze,
Wasza Eminencjo,

Składam kolejne pismo gdyż chyba znowu problemy techniczne nie pozwalają skontaktować mi się z Jego Eminencją de Medici y Zep. Cóż może być tego przyczyną? 
(-) Adrien Eryk Esjar Józef Alatriste

Królestwo Baridasu - Eislarska Republika Socjalna

Wolni 
Socjalni
Narodowi
Odpowiedz

Będę wyjaśniał tę sprawę.
Odpowiedz

Proszę studentów o poczekanie do piątku. Jestem na kolonii z dziećmi i ciężko się tu czymkolwiek steruje. W piątek wyślę wymagany materiał na egzamin oraz dobór prac magisterskich. Przepraszam za utrudnienia.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Wasza Magnificencjo!

Serdecznie proszę o uznanie i nostryfikację moich tytułów tj. mgr net. dr hab. dr net. prof. zw. Tytuły te uzyskane zostały na tym uniwersytecie jak i w Bialenii.

ks. Guliano Montini
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

Proszę o potwierdzenie zdobycia tytułów na UB. Nie mogę doszukać się dyplomów ani nic.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.