Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 195
Ja nikogo nie chronię. Chodzi mi tylko o działanie w ramach ustalonego porządku. Jako Rektor możesz skierować do Patriarchy wniosek o ukaranie Guliano Montiniego za łamanie zasad uniwersytetu. Jeśli przedstawisz słuszne argumenty Ojciec Święty z pewnością sprawę rozpatrzy.
Jego Eminencja Albert Orański
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
(16.07.2017, 17:44:27)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): A skoro chcesz go chronić, to wiadomo, że zbyteczne jest czekanie na decyzję Patriarchy, gdyż wiadomo jaka będzie. Czy Ekscelencja raczy poddawać pod wątpliwość niezależną działalność Patriarchy, Ojca Królów i Książąt, Suwerena Państwa Kościelnego? Tym razem w naszej wielkoduszności uznamy, iż opacznie zrozumieliśmy wasze stwierdzenie.
Radzimy również zakończyć tę hucpę w murach naszej Alma Mater, niewartą godności, które piastujecie, ani niczego, co w granicach naszego państwa występuje.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Amen.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
A ja ze swej strony przepraszam za nieprawomocne znakowanie. Mea culpa.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
(16.07.2017, 18:21:49)Bonifacy I napisał(a): (16.07.2017, 17:44:27)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): A skoro chcesz go chronić, to wiadomo, że zbyteczne jest czekanie na decyzję Patriarchy, gdyż wiadomo jaka będzie. Czy Ekscelencja raczy poddawać pod wątpliwość niezależną działalność Patriarchy, Ojca Królów i Książąt, Suwerena Państwa Kościelnego? Tym razem w naszej wielkoduszności uznamy, iż opacznie zrozumieliśmy wasze stwierdzenie.
Radzimy również zakończyć tę hucpę w murach naszej Alma Mater, niewartą godności, które piastujecie, ani niczego, co w granicach naszego państwa występuje.
Quod scripsi, scripsi.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Magnificencjo Rektorze,
Wasza Eminencjo,
Składam kolejne pismo gdyż chyba znowu problemy techniczne nie pozwalają skontaktować mi się z Jego Eminencją de Medici y Zep. Cóż może być tego przyczyną?
(-) Adrien Eryk Esjar Józef Alatriste
Królestwo Baridasu - Eislarska Republika Socjalna
•Wolni
•Socjalni
•Narodowi
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
Będę wyjaśniał tę sprawę.
Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
Proszę studentów o poczekanie do piątku. Jestem na kolonii z dziećmi i ciężko się tu czymkolwiek steruje. W piątek wyślę wymagany materiał na egzamin oraz dobór prac magisterskich. Przepraszam za utrudnienia.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Wasza Magnificencjo!
Serdecznie proszę o uznanie i nostryfikację moich tytułów tj. mgr net. dr hab. dr net. prof. zw. Tytuły te uzyskane zostały na tym uniwersytecie jak i w Bialenii.
ks. Guliano Montini
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Liczba postów: 272
Liczba wątków: 19
Proszę o potwierdzenie zdobycia tytułów na UB. Nie mogę doszukać się dyplomów ani nic.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
|