Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie
Dziękuję za zaproszenia! Orania również jest bardzo zachęcającym miejscem, dlatego pozwolę sobie zaczekać na krótki czas z decyzją, poznać zarówno Sienę jak i Oranię, a następnie stwierdzić, która z nich jest bliższa mojemu sercu.
Oba miejsca są fascynujące, więc decyzja nie będzie łatwa Smile
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Cytat:Odnośnie Sieny, przepraszam za trywialne pytanie, ale jeszcze nie jestem biegły w rotryjskiej administracji. Gdzie należy fakt zamieszkania sformalizować?

Kto pyta nie błądzi!

Siena jest najmłodszym Księstwem w Rotrii (choć nie mniej aktywnym niż pozostałe) i chyba jeszcze nie mamy ustalonego wniosku o zamieszkanie. Skontaktuj się z Księciem Paolo Carlo de Medici y Zepem, on wskaże Ci konkretnie, co powinieneś zrobić, aby u nas zamieszkać. Smile
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Dziękuję bardzo za cenne rady!
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

Tutaj: http://rotria.boo.pl/showthread.php?tid=1561

Wraz ze statusem mieszkańca każdy Sieneńczyk otrzymuje skromny majątek.
Odpowiedz

Również bardzo dziękuję Waszej Ekscelencji!
Jak wspomniałem, niedługo poinformuję gdzie ostatecznie się osiedlę.

Odpowiedz

Witam czcigodnego jako głowa rodu Medyceuszy...

Czy my się aby nie znamy? Wink
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Witam serdecznie!
Zupełnie szczerze, nie przypominam sobie Waszej Wielkoksiążęcej i Arcykatolickiej Mości.

Odpowiedz

Czcigodni Państwo! 

Zgodnie z obietnicą, chciałbym podzielić się swoją decyzją odnośnie miejsca zamieszkania.
Spędziłem  dużo czasu na zapoznawaniu się z Sieną  i Oranią, a także na przemyśleniach. Oba miejsca są piękne, wyjątkowe i niezwykle mnie zauroczyły.
W obu widzę wielki potencjał i szanse dla nowego obywatela. Z tego miejsca bardzo dziękuję Czcigodnym Ekscelencji Paolo Carlo de Medici y Zep oraz Wielkiemu Księciowi Wilhelmowi Orańskiemu za tak serdeczne rady, zaproszenia i wręcz zabieganie o umożliwienie mi zamieszkania we wspaniałych warunkach. Wielkim żalem jest dla mnie fakt, że muszę wybrać tylko jedna spośród tych wspaniałych krain. Zdecydowałem jednak, że zamieszkam w Wielkim Księstwie Oranii.
Nie zmniejsza to wcale sympatii jaką darzę Księstwo Sieny i Jego Ekscelencję Paolo Carlo de Medici y Zep, który dał mi ją poznać.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam!

Odpowiedz

(07.08.2017, 21:51:28)Aurelio Bentini napisał(a): Czcigodni Państwo! 

Zgodnie z obietnicą, chciałbym podzielić się swoją decyzją odnośnie miejsca zamieszkania.
Spędziłem  dużo czasu na zapoznawaniu się z Sieną  i Oranią, a także na przemyśleniach. Oba miejsca są piękne, wyjątkowe i niezwykle mnie zauroczyły.
W obu widzę wielki potencjał i szanse dla nowego obywatela. Z tego miejsca bardzo dziękuję Czcigodnym Ekscelencji Paolo Carlo de Medici y Zep oraz Wielkiemu Księciowi Wilhelmowi Orańskiemu za tak serdeczne rady, zaproszenia i wręcz zabieganie o umożliwienie mi zamieszkania we wspaniałych warunkach. Wielkim żalem jest dla mnie fakt, że muszę wybrać tylko jedna spośród tych wspaniałych krain. Zdecydowałem jednak, że zamieszkam w Wielkim Księstwie Oranii.
Nie zmniejsza to wcale sympatii jaką darzę Księstwo Sieny i Jego Ekscelencję Paolo Carlo de Medici y Zep, który dał mi ją poznać.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam!

Cóż mogę rzec - szkoda. Wink
Odpowiedz

Mimo to liczę na owocną współpracę, a przede wszystkim dobre i przyjacielskie stosunki z Księstem Sieny i Waszą Ekscelencją Smile
Bardzo doceniam całą serdeczność i dobro ze strony Waszej Ekscelencji!

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.