Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
Ja miałem Siemensy, Alcatela, kilka Szajsungów i od kilku lat HTC, z którego jestem najbardziej zadowolony.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Liczba postów: 990
Liczba wątków: 43
Ja po kilku Nokiach obecnie mam LG.
Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
(13.08.2017, 17:08:53)Carlo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Ja miałem Siemensy, Alcatela, kilka Szajsungów i od kilku lat HTC, z którego jestem najbardziej zadowolony.
Samsung de best.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
A ja aktualnie mam Xiaomi Redmi 4A i jestem z niego dosc zadowolony. Wcześniej miałem LG L65, przez dwa lata - sam nie wiem, jak udało mi się z nim tyle wytrzymać, jeśli chodzi o pamięć - szkoda nawet mówić. Padł we wrześniu zeszłego roku, teraz chciałem go przywrócić do życia - niestety bezskutecznie.
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Liczba postów: 2014
Liczba wątków: 65
Szajsung, jak dla mnie ujdzie, ale nie mam wielkich wymagań.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Ja jako swoją pierwszą komórkę to miałem siemensa a później motorolę z klapką, taki szpan na dzielni xDD Potem miałem dwa Sony Ericsony, Samsunga Monte - swój pierwszy dotykowy telefon, LG, HTC, IPhone, a teraz kupiłem sobie Huaweia.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Ja obecnie mam Samsunga, nie jest to może szczyt, ale jak na moje oczekiwania jak najbardziej
Nie wypróbowałem jeszcze iOS, czego trochę żałuję..
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Ja uważam, że bez sensu kupować IPhone jeśli nie ma się komputera z tym systemem. Systemy te (iphone i mac) są połączone ze sobą.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
(13.08.2017, 21:47:18)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Ja uważam, że bez sensu kupować IPhone jeśli nie ma się komputera z tym systemem. Systemy te (iphone i mac) są połączone ze sobą.
Przepłacanie za markę i szpan. Ja miałem Siemensa, potem Nokie, Sony Ericsson i Samsung (od smartfona). Wszystko mam w domu Samsunga prawie.
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
(12.08.2017, 22:20:15)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): PS. Nadal uważam, że imprezy licealne były lepsze od tych studenckich  To prawda!
(13.08.2017, 21:54:31)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Przepłacanie za markę i szpan. Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem  Większość moich znajomych ma iPhone'y, więc posiadanie takowego nie jest niczym nadzwyczajnym. W Polsce zresztą też coraz częściej można spotkać osoby z tym smartfonem. Zaszpanować można najnowszym modelem, ósemka ma być podobno najdroższa w historii... Znam tylko jedną osobę, która po korzystaniu z iOS przeszła na androida, cała reszta zostaje przy iPhone'ach.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
|