Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Ja miałem Siemensy, Alcatela, kilka Szajsungów i od kilku lat HTC, z którego jestem najbardziej zadowolony.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Ja po kilku Nokiach obecnie mam LG.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

(13.08.2017, 17:08:53)Carlo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Ja miałem Siemensy, Alcatela, kilka Szajsungów i od kilku lat HTC, z którego jestem najbardziej zadowolony.

Samsung de best. Wink
Odpowiedz

A ja aktualnie mam Xiaomi Redmi 4A i jestem z niego dosc zadowolony. Wcześniej miałem LG L65, przez dwa lata - sam nie wiem, jak udało mi się z nim tyle wytrzymać, jeśli chodzi o pamięć - szkoda nawet mówić. Padł we wrześniu zeszłego roku, teraz chciałem go przywrócić do życia - niestety bezskutecznie.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

Szajsung, jak dla mnie ujdzie, ale nie mam wielkich wymagań.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Ja jako swoją pierwszą komórkę to miałem siemensa a później motorolę z klapką, taki szpan na dzielni xDD Potem miałem dwa Sony Ericsony, Samsunga Monte - swój pierwszy dotykowy telefon, LG, HTC, IPhone, a teraz kupiłem sobie Huaweia.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

Ja obecnie mam Samsunga, nie jest to może szczyt, ale jak na moje oczekiwania jak najbardziej Smile
Nie wypróbowałem jeszcze iOS, czego trochę żałuję..
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Ja uważam, że bez sensu kupować IPhone jeśli nie ma się komputera z tym systemem. Systemy te (iphone i mac) są połączone ze sobą.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

(13.08.2017, 21:47:18)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Ja uważam, że bez sensu kupować IPhone jeśli nie ma się komputera z tym systemem. Systemy te (iphone i mac) są połączone ze sobą.

Przepłacanie za markę i szpan. Ja miałem Siemensa, potem Nokie, Sony Ericsson i Samsung (od smartfona). Wszystko mam w domu Samsunga prawie.
Odpowiedz

(12.08.2017, 22:20:15)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): PS. Nadal uważam, że imprezy licealne były lepsze od tych studenckich Big Grin
To prawda!

(13.08.2017, 21:54:31)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Przepłacanie za markę i szpan.
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem Wink Większość moich znajomych ma iPhone'y, więc posiadanie takowego nie jest niczym nadzwyczajnym. W Polsce zresztą też coraz częściej można spotkać osoby z tym smartfonem. Zaszpanować można najnowszym modelem, ósemka ma być podobno najdroższa w historii... Znam tylko jedną osobę, która po korzystaniu z iOS przeszła na androida, cała reszta zostaje przy iPhone'ach.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.