Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Ja miałem Siemensy, Alcatela, kilka Szajsungów i od kilku lat HTC, z którego jestem najbardziej zadowolony.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Ja po kilku Nokiach obecnie mam LG.
[Obrazek: QD5QNkZ.png]
Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Hrabia Prato
Wielki Admirał Marynarki Pontyfikalnej
Odpowiedz

(13.08.2017, 17:08:53)Carlo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Ja miałem Siemensy, Alcatela, kilka Szajsungów i od kilku lat HTC, z którego jestem najbardziej zadowolony.

Samsung de best. Wink
Odpowiedz

A ja aktualnie mam Xiaomi Redmi 4A i jestem z niego dosc zadowolony. Wcześniej miałem LG L65, przez dwa lata - sam nie wiem, jak udało mi się z nim tyle wytrzymać, jeśli chodzi o pamięć - szkoda nawet mówić. Padł we wrześniu zeszłego roku, teraz chciałem go przywrócić do życia - niestety bezskutecznie.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

Szajsung, jak dla mnie ujdzie, ale nie mam wielkich wymagań.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Ja jako swoją pierwszą komórkę to miałem siemensa a później motorolę z klapką, taki szpan na dzielni xDD Potem miałem dwa Sony Ericsony, Samsunga Monte - swój pierwszy dotykowy telefon, LG, HTC, IPhone, a teraz kupiłem sobie Huaweia.
+ prof. dr hab. Guliano Giuseppe 
Montini vel Bertelli
Wielki Inkwizytor Świętego Kościoła Rotryjskiego
[Obrazek: Chat-GPT-Image-12-lut-2026-o-23-48-57.png]
Odpowiedz

Ja obecnie mam Samsunga, nie jest to może szczyt, ale jak na moje oczekiwania jak najbardziej Smile
Nie wypróbowałem jeszcze iOS, czego trochę żałuję..
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo wielki książę kardynał de Medici y Zep, prof. UR
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii, Dziekan Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Rotryjskiego etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Ja uważam, że bez sensu kupować IPhone jeśli nie ma się komputera z tym systemem. Systemy te (iphone i mac) są połączone ze sobą.
+ prof. dr hab. Guliano Giuseppe 
Montini vel Bertelli
Wielki Inkwizytor Świętego Kościoła Rotryjskiego
[Obrazek: Chat-GPT-Image-12-lut-2026-o-23-48-57.png]
Odpowiedz

(13.08.2017, 21:47:18)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Ja uważam, że bez sensu kupować IPhone jeśli nie ma się komputera z tym systemem. Systemy te (iphone i mac) są połączone ze sobą.

Przepłacanie za markę i szpan. Ja miałem Siemensa, potem Nokie, Sony Ericsson i Samsung (od smartfona). Wszystko mam w domu Samsunga prawie.
Odpowiedz

(12.08.2017, 22:20:15)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): PS. Nadal uważam, że imprezy licealne były lepsze od tych studenckich Big Grin
To prawda!

(13.08.2017, 21:54:31)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Przepłacanie za markę i szpan.
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem Wink Większość moich znajomych ma iPhone'y, więc posiadanie takowego nie jest niczym nadzwyczajnym. W Polsce zresztą też coraz częściej można spotkać osoby z tym smartfonem. Zaszpanować można najnowszym modelem, ósemka ma być podobno najdroższa w historii... Znam tylko jedną osobę, która po korzystaniu z iOS przeszła na androida, cała reszta zostaje przy iPhone'ach.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.