Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
Jeszcze dziś wydam dokumenty. I po sprawie.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Liczba postów: 272
Liczba wątków: 19
(12.12.2017, 18:54:36)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Tak, ja się na to zgodziłem i miałem już wydawać dokumenty, gdyby nie Tadeusz i jego dywersja.
Nie do końca rozumiem obwinianie mnie o cokolwiek. Zachowujesz się, jakbym co najmniej usunął Ci te dokumenty, które miałeś opublikować.
No, tyle chciałem dopowiedzieć.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
(12.12.2017, 20:37:07)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): (12.12.2017, 18:54:36)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Tak, ja się na to zgodziłem i miałem już wydawać dokumenty, gdyby nie Tadeusz i jego dywersja.
Nie do końca rozumiem obwinianie mnie o cokolwiek. Zachowujesz się, jakbym co najmniej usunął Ci te dokumenty, które miałeś opublikować.
No, tyle chciałem dopowiedzieć.
To była zdrada, która zniechęciła mnie do mikroświata.
Liczba postów: 272
Liczba wątków: 19
Używasz bardzo górnolotnych słów.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Paolo Carlo de Medici y Zep - kończ waść, wstydu oszczędź. Jeżeli chodzi o upadek Rotrii, to TY, powtarzam jeszcze raz - Ty, jesteś dla mnie symbolem jej upadku i o ile sobie dobrze przypominam, to ty najbardziej przyczyniłeś się do jej fatalnego stanu.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
Mniej lub bardziej wszyscy zawinili.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
(12.12.2017, 22:00:36)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Paolo Carlo de Medici y Zep - kończ waść, wstydu oszczędź. Jeżeli chodzi o upadek Rotrii, to TY, powtarzam jeszcze raz - Ty, jesteś dla mnie symbolem jej upadku i o ile sobie dobrze przypominam, to ty najbardziej przyczyniłeś się do jej fatalnego stanu.
Gdyby nie ja, to by jej nie było do tej pory.
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Hehe, tak - wielkie masz zasługi....
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 7
Nigdy nie doczekałem, że tutaj padną takie "niecenzuralne słowa". Zawsze myślałem że Rotria, właśnie Rotria jest ostoją kultury (którą była kultura niegdyś poznana w Niderlandach), że nawet w najgorszej sytuacji pokazuje się swoją uprzejmość.
Jednak się myliłem...
prof. dr net. prezbiter Mateusz Adam Sartoneskorsi SJ
dziekan WNŚ UB oraz WNŚ KAN
|