Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zajazd wszystkich wiernych Synów Kościoła
Jeszcze dziś wydam dokumenty. I po sprawie.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

(12.12.2017, 18:54:36)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Tak, ja się na to zgodziłem i miałem już wydawać dokumenty, gdyby nie Tadeusz i jego dywersja.

Nie do końca rozumiem obwinianie mnie o cokolwiek. Zachowujesz się, jakbym co najmniej usunął Ci te dokumenty, które miałeś opublikować.

No, tyle chciałem dopowiedzieć.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

(12.12.2017, 20:37:07)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):
(12.12.2017, 18:54:36)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Tak, ja się na to zgodziłem i miałem już wydawać dokumenty, gdyby nie Tadeusz i jego dywersja.

Nie do końca rozumiem obwinianie mnie o cokolwiek. Zachowujesz się, jakbym co najmniej usunął Ci te dokumenty, które miałeś opublikować.

No, tyle chciałem dopowiedzieć.

To była zdrada, która zniechęciła mnie do mikroświata.
Odpowiedz

Używasz bardzo górnolotnych słów.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Paolo Carlo de Medici y Zep - kończ waść, wstydu oszczędź. Jeżeli chodzi o upadek Rotrii, to TY, powtarzam jeszcze raz - Ty, jesteś dla mnie symbolem jej upadku i o ile sobie dobrze przypominam, to ty najbardziej przyczyniłeś się do jej fatalnego stanu.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

Mniej lub bardziej wszyscy zawinili.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

(12.12.2017, 22:00:36)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Paolo Carlo de Medici y Zep - kończ waść, wstydu oszczędź. Jeżeli chodzi o upadek Rotrii, to TY, powtarzam jeszcze raz - Ty, jesteś dla mnie symbolem jej upadku i o ile sobie dobrze przypominam, to ty najbardziej przyczyniłeś się do jej fatalnego stanu.

Gdyby nie ja, to by jej nie było do tej pory.
Odpowiedz

Hehe, tak - wielkie masz zasługi....
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

Odpowiedz

Nigdy nie doczekałem, że tutaj padną takie "niecenzuralne słowa". Zawsze myślałem że Rotria, właśnie Rotria jest ostoją kultury (którą była kultura niegdyś poznana w Niderlandach), że nawet w najgorszej sytuacji pokazuje się swoją uprzejmość.
Jednak się myliłem...
prof. dr net. prezbiter Mateusz Adam Sartoneskorsi SJ
dziekan WNŚ UB oraz WNŚ KAN

[Obrazek: 234f3b66f5fce299gen.png]    [Obrazek: 2x3NF.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.