Liczba postów: 2919
    Liczba wątków: 344

Mi też zniknął awatar, ale wstawiłem go na nowo. Też myślę, że to wina problemów. Waszej Eminencji jeszcze raz trzeba podziękować za starania i poświęcony czas 

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

Liczba postów: 1337
    Liczba wątków: 193

Z tego co zauważyłem, to jeśli się da, trzeba przywrócić jeszcze ikony działów i medale 

Wilhelm Jan Orański-Nassau

Liczba postów: 989
    Liczba wątków: 43

Dostałem wiadomość. że otrzymałem donację, a moje konto nadal jest puste. Co się stało?

Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji

Liczba postów: 1072
    Liczba wątków: 195

Testuję system bankowy wgrany na forum. Niestety coś nie działa, bo przy przesyłaniu pieniędzy, kwota przesyłana nie jest zabierana z konta darczyńcy. Tzn. jeśli Pan A wysyła do Pana B 500 Lirów, to Pan B ma na koncie 500 Lirów więcej, a Pan A zamiast mieć 500 mniej, to ma tyle samo. Jeśli uda się ten problem naprawić, to będziemy mieli bank na forum, jeśli nie, to pozostaniemy przy dotychczasowym rozwiązaniu.

Jego Eminencja Albert Orański 

Liczba postów: 40
    Liczba wątków: 2

Wasza Świętobliwość, miałem kilkukrotnie do czynienia z instalacją podobnych skryptów na forum PHPBB3. Gdybym mógł w czymś pomóc, polecam się via PW.

Tym problemem zajmuje się aktualnie Jego Eminencja Orjon von Thorn-Surma. Z pewnością zwróci się on do Brata, gdy będzie potrzebował pomocy.

Liczba postów: 5

(04.02.2018, 16:56:36)Pius VI napisał(a):  Testuję system bankowy wgrany na forum. Niestety coś nie działa, bo przy przesyłaniu pieniędzy, kwota przesyłana nie jest zabierana z konta darczyńcy. Tzn. jeśli Pan A wysyła do Pana B 500 Lirów, to Pan B ma na koncie 500 Lirów więcej, a Pan A zamiast mieć 500 mniej, to ma tyle samo. Jeśli uda się ten problem naprawić, to będziemy mieli bank na forum, jeśli nie, to pozostaniemy przy dotychczasowym rozwiązaniu.
Wasza Świętobliwość, ostatnio stworzyłem forum na silniku MyBB z bankiem w systemie NewPoints i działa bez zastrzeżeń. Jeśli Wasza Świętobliwość chcę mógłbym trochę poszperać w rotryjskich FTP, naprawić błąd i przetłumaczyć plugin.

Takie propozycje należy składać do Eminencji Orjona von Thorn-Surmy, który zajmuje się administracją i wszelkimi technikaliami, które mnie niewiele mówią 

Liczba postów: 806
    Liczba wątków: 18

Szanowni Panowie
Ja się na tym nie znam, ale może należałoby kupić domenę.
Mieszkańcy zrzuciliby się ma opłaty

Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza
Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

Liczba postów: 40

Mam pytanie do osoby, która stworzyła logo: jaka czcionka jest w nim użyta?