Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Obrady Signorii Rotryjskiej
Szlachetni Panowie!

Nowe forum rzeczywiście działa sprawniej, co niezmiernie mnie cieszy.
Pomysł z ustanowieniem mecenasów Rotrii również uważam za znakomity. Sam chętnie wsparłbym drugą Ojczyznę skromną kwotą. Proponuję zatem nie zwlekać i zorganizować taką zbiórkę. 
Także idea zagospodarowania strony głównej bardzo mi się podoba. Obecna (o ile w tej chwili działa) jest bardzo nieaktualna, a to przecież nasza główna wizytówka. Myślę, że w tej kwestii możemy wzorować się na Bialenii. 

Przechodząc jednak do kwestii reorganizacji działów, sam uważam, że aktualne rozwiązanie jest skuteczne i sprawdzone. Obawiam się, że zmiany mogłyby utrudnić korzystanie z forum. Jestem jednak otwarty, jeśli ktoś ma ciekawą ideę, która wzbogaci forum, nie utrudniając jego działania, poprę ją.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Architekt przedstawi swoją wizję?
Odpowiedz

(21.02.2018, 22:23:54)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Architekt przedstawi swoją wizję?

Zalinkowałem ją: http://pkrotria.one.pl/showthread.php?ti...03#pid7203 Smile

Ustalmy może termin. Jeśli dziś i jutro nie pojawią się głosy sprzeciwu lub chęci do dyskusji, rozpocznę głosowanie.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Głosujmy więc za propozycją Jego Eminencji.

WSTRZYMUJĘ SIĘ.

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Mój głos: ZA.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Tym razem głosuję: ZA.
[Obrazek: b1f388c89f0589501035543af57d254c.png]
Odpowiedz

Przeciw
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Odpowiedz

Głosuję ZA.
Odpowiedz

Głosuję również ZA.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Dziś wieczorem zamknę głosowanie, aby Signoria mogła zająć się sprawami, na jakie uwagę zwróciła Jego Świątobliwość.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.