23.02.2018, 18:12:52 

Forum zostalo przeniesione. Pod adresem rotria.pl niedlugo pojawi sie strona glowna Rotrii.

Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
| 

Wnioski techniczne - modernizacja forum

| 

| 

23.02.2018, 18:12:52 

Forum zostalo przeniesione. Pod adresem rotria.pl niedlugo pojawi sie strona glowna Rotrii.

Orjon Surma 

03.03.2018, 00:17:12 

Czy to znaczy, że się znowu przeprowadzamy ?

Jego Eminencja 
Andream kardynał von Salza Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie ![]() 

03.03.2018, 00:20:52 

Nie, pod tym adresem pojawi się reprezentacyjna strona główna Rotrii. Forum zostanie tu, gdzie jest. Przynajmniej tak mniemam.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. ![]() 

04.03.2018, 20:43:24 

Dokładnie tak. 

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Orjon Surma 

05.05.2018, 22:52:07 

Z radością informuję, iż pod adresem: http://rotria.pl/ znajduje się nowa strona główna Rotrii. To co Państwo widzą, jest na razie niedoskonałym szkicem, dlatego też chętnie usłyszę w tym miejscu uwagi, co do tego jakie treści na naszej stronie powinny się znaleźć.

Jego Eminencja Albert Orański  

06.05.2018, 11:43:56 

Zapewne administracja się tym zajmie, a ja tymczasem witam Pana serdecznie w Rotrii  

Zachęcam do zostania na dłużej.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 

08.05.2018, 15:55:27 

(05.05.2018, 22:52:07)Pius VI napisał(a): Z radością informuję, iż pod adresem: http://rotria.pl/ znajduje się nowa strona główna Rotrii. To co Państwo widzą, jest na razie niedoskonałym szkicem, dlatego też chętnie usłyszę w tym miejscu uwagi, co do tego jakie treści na naszej stronie powinny się znaleźć. Jak widzę, strona się rozwija. Wygląda wspaniale, ma bardzo ciekawą zawartość  

13.05.2018, 16:41:14 

Aktualizowałem wczoraj MyBB, najwidoczniej część pluginów albo jest pod tą wersję niedostosowana, albo problem istnieje po stronie naszego motywu który swój ostatni update miał w grudniu 2016 roku. Znalazłem poprawioną wersję, ale nie rozwiązuje ona problemu z wyświetlającymi się wadliwie najnowszymi postami, tudzież tymczasowo wyłączyłem ten plugin.

Orjon Surma 

13.05.2018, 17:11:33 

Trzeba również przywrócić logo forum, bo zniknęło.

Wilhelm Jan Orański-Nassau 
![]()  | 

| Użytkownicy przeglądający ten wątek: | 
| 1 gości |