Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Serdecznie witam wszystkich mieszkańców Rotrii.
Przybywam z Monarchii Austro-Węgrskiej gdzie pełnię funkcję Prezydenta Ministrów (Premiera) oraz szefa MSZ.
Na wstępie w imieniu JE Regenta Klopockiego, wszystkich mieszkańców MAW oraz swoim własnym pragnę pogratulować nowemu patriarsze wyboru na tę godność. Niech Duch Święty dobrze prowadzi Waszą Świętobliwość.
Przybywam z misją dyplomatyczną, oraz mam jak najbardziej przyjazne zamiery. Czy Wasza Swietobliwość zechce udzielić mi audiencji?
Liczba postów: 2687
Liczba wątków: 254
Witam Ekscelencję w Rotrii!
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Witam serdecznie Waszą Ekscelencję!
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 40
Witam Waszą Ekscelencję.
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł
![[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/86_01_12_21_10_44_29.png)
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 7
Również witam Waszą Ekscelencję.
ks. Silvestro Silwanelli SJ.
Kustosz Muzeum Narodowego
Liczba postów: 989
Liczba wątków: 43
Witam serdecznie!
Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Liczba postów: 351
Liczba wątków: 17
(08.08.2018, 12:08:48)Viktor Toghon at Atera napisał(a): Serdecznie witam wszystkich mieszkańców Rotrii.
Przybywam z Monarchii Austro-Węgrskiej gdzie pełnię funkcję Prezydenta Ministrów (Premiera) oraz szefa MSZ.
Na wstępie w imieniu JE Regenta Klopockiego, wszystkich mieszkańców MAW oraz swoim własnym pragnę pogratulować nowemu patriarsze wyboru na tę godność. Niech Duch Święty dobrze prowadzi Waszą Świętobliwość.
Przybywam z misją dyplomatyczną, oraz mam jak najbardziej przyjazne zamiery. Czy Wasza Swietobliwość zechce udzielić mi audiencji?
Szczęść Boże!
Witamy Waszą Ekscelencję w naszych skromnych progach
W sprawie audiencji u Ojca Świętego zapraszam do mnie na PW
Liczba postów: 667
Liczba wątków: 80
Wasza Ekscelencjo,
serdecznie witamy przedstawiciela Monarchii Austro-Węgierskiej w Stolicy Apostolskiej. Jednocześnie wyrażamy słowa podzięki za złożone gratulacje i życzenia. Mamy nadzieję, że pobyt w Patrymonium przebiegnie w pełni pomyślnie. Sprawy audiencji pozostawiamy do omówienia z księdzem Wikariuszem Generalnym

.
Apostolskim pozdrowieniem,
(-) Silvester PP. I
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Dziękuję za ciepłe przyjęcie, za chwilę skontaktuje się z Księciem.
A tak prywatnie, Pan Pawłowicz jest tym samym który działa w Brodrii? Jeśli tak to My się chyba znany. Z tym że przy ostatnim spotkaniu byłem trochę mniej cywilizowany a Pan trochę bardziej bojowo nastawiony.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 40
(08.08.2018, 14:42:49)Viktor Toghon at Atera napisał(a): Dziękuję za ciepłe przyjęcie, za chwilę skontaktuje się z Księciem.
A tak prywatnie, Pan Pawłowicz jest tym samym który działa w Brodrii? Jeśli tak to My się chyba znany. Z tym że przy ostatnim spotkaniu byłem trochę mniej cywilizowany a Pan trochę bardziej bojowo nastawiony. 
Tak, działałem w Brodrii teraz ten kraj dla mnie stracił znaczenie.
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł
![[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/86_01_12_21_10_44_29.png)