Liczba postów: 351 
    Liczba wątków: 17

(14.08.2018, 10:49:09)Michelangelo Piccolomini napisał(a):  Najważniejsze, że u nas zrobiło się stabilnie. 
Jak przyjemnie posłuchać mądrego   

Liczba postów: 891 
    Liczba wątków: 148

(14.08.2018, 11:19:35)Marcin Zagłoba napisał(a):   (14.08.2018, 10:49:09)Michelangelo Piccolomini napisał(a):  Najważniejsze, że u nas zrobiło się stabilnie.  
To zapraszam do Florencji.

Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup, 
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,  
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii. 
Obecnie: truchło w grobowej tumbie. 
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać. 

Liczba postów: 1676 
    Liczba wątków: 102

A jakiż tam mędrzec naucza?

(14.08.2018, 11:36:31)Carlo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a):   (14.08.2018, 11:19:35)Marcin Zagłoba napisał(a):   (14.08.2018, 10:49:09)Michelangelo Piccolomini napisał(a):  Najważniejsze, że u nas zrobiło się stabilnie.  
To zapraszam do Florencji. 
Kiedyś się wybiore   

Liczba postów: 272 
    Liczba wątków: 19

Nie mogę zrozumieć, co dzieje się z Bialenią. Z dnia na dzień straciła aktywność, obywateli, historię, które budowała tyle lat. Nie za bardzo potrafię doszukać się przyczyny. Jeszcze w maju było w porządku. Okropne. I niezrozumiałe.

(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR 

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa 

(14.08.2018, 11:51:39)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):  Nie mogę zrozumieć, co dzieje się z Bialenią. Z dnia na dzień straciła aktywność, obywateli, historię, które budowała tyle lat. Nie za bardzo potrafię doszukać się przyczyny. Jeszcze w maju było w porządku. Okropne. I niezrozumiałe. 
Zaangażujesz się Bracie w odbudowę tego kraju? Cesarstwa?

Liczba postów: 2919 
    Liczba wątków: 344

To samo tyczy się Brodrii, której kondycja jest dramatyczna. Cała Nordata na coś zachorowała. Jeszcze przed kilkoma miesiącami sytuacja miała się przecież bardzo dobrze.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. 

Z przykrością się to czyta   

Liczba postów: 272 
    Liczba wątków: 19

(14.08.2018, 11:52:36)Michelangelo Piccolomini napisał(a):   (14.08.2018, 11:51:39)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):  Nie mogę zrozumieć, co dzieje się z Bialenią. Z dnia na dzień straciła aktywność, obywateli, historię, które budowała tyle lat. Nie za bardzo potrafię doszukać się przyczyny. Jeszcze w maju było w porządku. Okropne. I niezrozumiałe.  

Zaangażujesz się Bracie w odbudowę tego kraju? Cesarstwa? 
Nie mam na razie w planach. Cały czas mam żal za to, jak zostałem potraktowany podczas zamachu stanu. Poza tym to już nie jest ta Bialenia, którą była jeszcze parę tygodni temu. Nie mogę się odnaleźć na połączonym forum, zmiana konstytucji była chyba nielegalna (bo nie rzuciło mi się w oczy żadne referendum). Cesarstwo ze starej Bialenii ma tylko nazwę i godło. Przykre.

(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR 

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa 

Forum rzeczywiście jest słabe, brak obywateli, akty prawne wydawane bez żadnej podstawy, katastrofa.

|