07.08.2018, 19:21:05
I jeszcze dodatkowo proszę o moderatora nad Muzeum Narodowym i Chórem Cantores Lateransies. PS W nagłówku wciąż mamy ombrelino zamiast tiary.
|
Wnioski techniczne - modernizacja forum
|
|
07.08.2018, 19:21:05
I jeszcze dodatkowo proszę o moderatora nad Muzeum Narodowym i Chórem Cantores Lateransies. PS W nagłówku wciąż mamy ombrelino zamiast tiary.
08.08.2018, 12:22:13
Wasza Eminencjo!
Z kolei My prosimy o zmienienie Naszej nazwy użytkownika na August V.
10.08.2018, 14:36:06
Wszystkie prośby zostały zrealizowane, za opóźnienie przepraszam...
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
12.08.2018, 15:09:24
Czy mógłbym prosić o utworzenie w Sali Rycerskiej poddziału? Myślę, że dobrym pomysłem byłoby, gdyby Premier Signorii posiadał gabinet. Myślałem nad nazwą komnata św. Jana (Jan Apostoł jako patron urzędników) lub sala św. Tomasza (św. Tomasz Morus - patron polityków i rządzących), ale to najmniej istotna kwestia i każda nazwa będzie dobra.
Prosiłbym też o uprawnienia moderatorskie w Sali Rycerskiej i nowym poddziale.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
12.08.2018, 19:23:47
Serdecznie dziękuję!
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
14.08.2018, 12:44:29
A można jeszcze moderatora na dział mandatamentum? Ewentualnie po prostu czy ktoś mógłby mi przekopiować wzór, bo zanim metodą prób i błędów odnajdę opowiednie fonty, kolorki i rozmiary, to pół wieku minie.
14.08.2018, 17:39:55
Dział na Mandatamenta:
http://forum.rotria.pl/forumdisplay.php?fid=110 Wzór: http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=941 Przy czym zmienić należy nagłówek oraz podstawę prawną.
Jego Eminencja Albert Orański
21.08.2018, 10:15:21
Eminencjo Administratorze,
Bardzo proszę o utworzenie poddziału w dziale Gwardii Apostolskiej o nazwie "wydarzenia fabularne" oraz o umożliwienie mi moderacji nad tym działem. Bóg zapłać, (-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii
![]()
21.08.2018, 13:24:37
Wykonano.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |