Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Oby, oby tak było.
Odpowiedz

Ja od wtorku będę przytłoczony ogromem zadań, więc moja aktywność spadnie. Lecz bez obaw, codziennie znajdę chwilę, aby wejść na forum.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Ja także od wtorku obniżę aktywność, ale nie zaniedbam forum, a kartki liturgiczne nadrobię  Wink
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

Jeśli aktywność spadnie, to z pewnością i tak pozostanie gromadka tych, którzy wiodą prym i wysuwają się na prowadzenie. Taką mam przynajmniej nadzieję Big Grin
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

(03.09.2018, 13:12:28)Sylwester I napisał(a): Jeśli aktywność spadnie, to z pewnością i tak pozostanie gromadka tych, którzy wiodą prym i wysuwają się na prowadzenie. Taką mam przynajmniej nadzieję Big Grin

Sami uczniowie szkół średnich i tych niższych rangą to pół biedy (chyba, że mowa o rocznikach maturalnycy). Największym lekarstwem na uzależnienie od mikronacje są chyba studia i legendarny okres sesji Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Skąd, sesja to nic strasznego, jeżeli uczysz się systematycznie przez cały semestr.
Odpowiedz

(03.09.2018, 13:27:10)Michelangelo Piccolomini napisał(a): Skąd, sesja to nic strasznego, jeżeli uczysz się systematycznie przez cały semestr.

Chyba, że studiuje się zaocznie, wtedy to też jest utrudnienie, bo ciężko jest pogodzić pracę i studia i nie zawsze jest czas na systematyczną naukę Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

(03.09.2018, 13:42:22)Nicolò Dreder napisał(a):
(03.09.2018, 13:27:10)Michelangelo Piccolomini napisał(a): Skąd, sesja to nic strasznego, jeżeli uczysz się systematycznie przez cały semestr.

Chyba, że studiuje się zaocznie, wtedy to też jest utrudnienie, bo ciężko jest pogodzić pracę i studia i nie zawsze jest czas na systematyczną naukę Wink

Czas studiów to piękny czas Smile i tych dziennych i tych zaocznych Wink
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

(03.09.2018, 13:42:22)Nicolò Dreder napisał(a):

Moja pani dyrektor z liceum zwykła powtarzać: "Młodzi jesteście, to możecie zarwać kilka nocek".  Wink Oczywiście na naukę.
Odpowiedz

Czasem systematyczna nauka wystarcza jedynie na przetrwanie semestru, ale w okresie sesji trzeba sięgać jeszcze głębiej Smile. Choć faktycznie, na niektórych kierunkach zapewne wystarczy systematyczna nauka, a na innych wyłącznie nauka w sesji, o ile w ogóle Smile  Big Grin
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.