Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laudetur Iesus Christus
Witam serdecznie wszysrkich mieszkańców Rotrii. Nazywam się Marcin Zagłoba. Przybywam z Rzeczpospolitej Obojga Narodów. Jestem diakonem (piecze nad moją formacją sprawuje kardynał Ksawery van Berden). Pragnę udzielać się także w tym państwie, które jest duchową stolicą mikronacji Wink
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

Witam Brata serdecznie w Państwie Kościelnym Rotria.
ks. Silvestro Silwanelli SJ.
Kustosz Muzeum Narodowego

[Obrazek: 2JBHF.png]
Odpowiedz

Witam w Patrymonium św. Pawła! Chyba znamy się już z Rzeczpospolitej Wink Niezmiernie cieszy mnie, iż tyle osób w ostatnim czasie przybyło i powróciło do Rotrii.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

(23.07.2018, 08:05:47)Marcin Zagłoba napisał(a): Witam serdecznie wszysrkich mieszkańców Rotrii. Nazywam się Marcin Zagłoba. Przybywam z Rzeczpospolitej Obojga Narodów. Jestem diakonem (piecze nad moją formacją sprawuje kardynał Ksawery van Berden). Pragnę udzielać się także w tym państwie, które jest duchową stolicą mikronacji Wink

Szczęść Boże Bracie. Ja również witam w Patrymonium Świętego Pawła. Zapraszam do odwiedzin naszego klasztoru Towarzystwa Jezusowego.
Odpowiedz

I ja Cię witam umiłowany Bracie po raz kolejny, tym razem w Stolicy Apostolskiej Smile
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Witaj Bracie! Cieszę się, że na swej kapłańskiej drodze trafiłeś na tak solidne przygotowanie. Zachęcam Cię do pozostania w Rotrii na dłużej.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Również serdecznie witam brata z Rzeczpospolitej!
[Obrazek: b1f388c89f0589501035543af57d254c.png]
Odpowiedz

Witam serdecznie. Miło zobaczyć znajomą twarz.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Bardzo serdecznie dziękuje braciom za miłe przywitanie Wink Z niektórymi znam się z Rzeczpospolitej Smile
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.