Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy i krain mitycznych
Uroczyście otwieram wątek zagraniczny w Brodrii.

Na pierwszy rzut podsyłam wiadomości z mitycznej Pseudobrodrii. Nic merytorycznego nie wniosą, ale można zdrowo się pośmiać. Tym bardziej, że do grona swarzystów dołączył kolejny klon pana Grutina, poznajcie panią Edytę: http://brodria.pl/showthread.php?tid=545 /
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Piotr Pawłow, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

To, że jest to klon wiemy nie od dziś, a Grutin bardzo dobrze go ukrywa, no cóż. Poza tym ja nie wiem co to za kraj ta Psuedobrodria, bo wiem tylko o istnieniu jedynej Brodrii, w której ja jestem Imperatorem, a Ty Imperatorką najdroższa. Wink 
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł

[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aleksandra Dostojewska
Odpowiedz

(16.03.2021, 18:01:34)Piotr Pawłow napisał(a): To, że jest to klon wiemy nie od dziś, a Grutin bardzo dobrze go ukrywa, no cóż. Poza tym ja nie wiem co to za kraj ta Psuedobrodria, bo wiem tylko o istnieniu jedynej Brodrii, w której ja jestem Imperatorem, a Ty Imperatorką najdroższa. Wink 

Naprawdę nie wiem, czy on ma wszystkich za idiotów? Żeby było zabawniej, to już w czasach pierwszej Federacji Brodryjskiej posiadał kobiecego klona - Ewę Gałkinę, a potem w niemal każdym ''wydaniu'' Brodrii tworzył podobne klony. Można je poznać po specyficznych imionach, nazwiskach i podobnych awatarach. To wiedza powszechna.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Piotr Pawłow, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Cytat:nie wiem co to za kraj ta Psuedobrodria
No Pseudobrodria to taki kraj co udaje Brodrię.
x. Joachim von Ribbentrop
[Obrazek: tbh27]
Odpowiedz

(16.03.2021, 18:07:45)Joahim-von-R napisał(a):
Cytat:nie wiem co to za kraj ta Psuedobrodria
No Pseudobrodria to taki kraj co udaje Brodrię.

Dziękuję za wytłumaczenie Panie Joahimie. ;)
Paweł

Odpowiedz

(16.03.2021, 17:56:37)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Uroczyście otwieram wątek zagraniczny w Brodrii.

Na pierwszy rzut podsyłam wiadomości z mitycznej Pseudobrodrii. Nic merytorycznego nie wniosą, ale można zdrowo się pośmiać. Tym bardziej, że do grona swarzystów dołączył kolejny klon pana Grutina, poznajcie panią Edytę: http://brodria.pl/showthread.php?tid=545 /

Mnie dziwi, że mimo braku wiedzy padają zarzuty odnośnie kazirodztwa. Piotr jest bratem wcześniejszego męża Oli także kazirodztwa nie ma tylko zaopiekowanie się wdową Wink
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Chyba słabym jestem chrześcijaninem skoro zaopiekowałem się biedną wdową bo moim bracie. Cóż, najwyraźniej są dobrzy i źli chrześcijanie. Wink 
Paweł

Odpowiedz

(16.03.2021, 18:21:01)Piotr Pawłow napisał(a): Chyba słabym jestem chrześcijaninem skoro zaopiekowałem się biedną wdową bo moim bracie. Cóż, najwyraźniej są dobrzy i źli chrześcijanie. Wink 

Ależ jest to bibilijny obowiązek w rodzinach izraelskich. Jeśli zmarł mąż to bracia brali na siebie utrzymanie jego żony i jeśli sami jej nie mieli to mogli wdowę poślubić. Także nie jest to niechrześcijańskie, jest to szlachetne!
Odpowiedz

Miłe słowa z Twych ust padają przyjacielu, lecz niestety są wrogowie naszego Imperium, którzy zrobią wszyskto, ażeby mnie ośmieszyć i zniszczyć. Choć brak im krzty rozumu i taktu, bo gdyby im na kraju zależał to już dawno by zaczęli działać. 
Paweł

[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Precz z wycierającymi sobie imieniem Brodrii zdradzieckich "buziek" (nie będę dosłownie cytować Prezesa) latynizującymi ją imperialistami!

Nasza Najjaśniejsza Imperatorka aktualnie odbywa wizytę w Rzeczpospolitej Obojga Narodów. Życzę owocnych rozmów!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.