Liczba postów: 18
Liczba wątków: 2
Witam.Jestem tutaj nowy.Zaintrygowała mnie forma tego Państwa
Jak tutaj otrzymać Obywatelstwo?
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 83
Witamy Umiłowany Synu w Rotrii.
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 5
(08.07.2022, 17:57:29)Tomasz_Cagodan napisał(a): Witam.Jestem tutaj nowy.Zaintrygowała mnie forma tego Państwa
Jak tutaj otrzymać Obywatelstwo?
Obywatelem moze zostac wylacznie tylko personel koscielny (ksadz lub czlonek rodziny powiazany z gwardia papieska)
Mozesz dzialac aktywanie jako mieszkaniec PKR lub jak wyzej podalem przejsc procedure wstapienia do seminarium duchownego.
Zycze ci udanego dnia
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski
Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Liczba postów: 3211
Liczba wątków: 402
Laudetus Iesus Christus,
proszę powiedzieć coś więcej o sobie

Skąd Pan przybywa? Jakie jest Pańskie doświadczenie w mikronacjach?
Co do obywatelstwa - w Rotrii w ogóle nie mamy obywatelstw. Można swobodnie działać bez troszczenia się o formalności.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR
Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.
(08.07.2022, 22:49:02)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Laudetus Iesus Christus,
Co do obywatelstwa - w Rotrii w ogóle nie mamy obywatelstw. Można swobodnie działać bez troszczenia się o formalności.
W realnym świecie działam w dwóch organizacjach harcerskiej,jako Drużynowy,oraz w Stowarzyszeniu dla Dzieci i Młodziedzy z Autyzmem,drużyna działa przy Stowarzyszeniu,jeśli chodzi o mikronacje to mój pierwszy kraj
Liczba postów: 3156
Liczba wątków: 295
W Sarmacji Pana nie widziałem?
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
Liczba postów: 3211
Liczba wątków: 402
(08.07.2022, 23:07:35)Tomasz_Cagodan napisał(a): (08.07.2022, 22:49:02)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Laudetus Iesus Christus,
W realnym świecie działam w dwóch organizacjach harcerskiej,jako Drużynowy,oraz w Stowarzyszeniu dla Dzieci i Młodziedzy z Autyzmem,drużyna działa przy Stowarzyszeniu,jeśli chodzi o mikronacje to mój pierwszy kraj
Zatem jest to Pana debiut w mikronacjach? Tym bardziej nam wszystkim miło, że wybrał Pan Rotrię. Zaręczam, że to dobry wybór. Muszę również Panu powiedzieć, że potrzebujemy Pana. Rotria (jak większość mikroświata) cierpi na kryzys kadrowy i szerzej, demograficzny.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR
Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 83
Zachęcamy do wybrania drogi świeckiej lub duchownej.
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
(09.07.2022, 16:05:13)Klemens V napisał(a): Zachęcamy do wybrania drogi świeckiej lub duchownej.
wybiorę raczej drogę duchownego i raczej też jeśli będzie możliwość dyplomaty-)
Liczba postów: 1854
Liczba wątków: 65
Witaj,
jeśli jesteś zainteresowany dyplomacją to napisz nam proszę o swoich zainteresowaniach i znajomości V-Świata. W ten sposób będę mógł Cię przygotować do misji w konkretnym miejscu.
Professore net. Dottore di Ricerca e Dottore Honoris Causa
Ametisto Cardinale Faradobus di Milano
Il Grande e Magnifico Re di Hirschbergia e Weerland