Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyjaśnienie tajemnicy...
Cóż, myślę że nadeszła pora ujawnić wszystkim, że ja i Jego Świątobliwość Klemens III (Fernando de Córdoba) to te same osoby. Takie podejrzenie padło już dawno w jednej z gazet, gdyż przypadkowo ujawniono nasze identyczne IP. Moja pierwsza postać  (Wieniawa vel Aldobrandini) powstała w dniu śmierci Leona II czyli pierwszej postaci Córdoby. To wszystko wyjaśnia. 

Zmienne IP i moja przebiegłość pozwoliły mi to utrzymać w tajemnicy aż do dzisiaj. Zawsze kontrolowałem Rotrię i miałem wpływ na wszystko. Teraz dość udawania. Znacie całą prawdę i tylko prawdę.
Odpowiedz

Ja już od dawna wiedziałem, że to ta sama osoba, podobny styl wypowiedzi, nieobecności w tych samych dniach... Wszystko się zgadzało od samego początku. Cóż, pozostaje tylko pogratulować sprytu i... zgłosić sprawę do Kongregacji Świętej i Powszechnej Inkwizycji, co też jutro z rana uczynię.

#ElDiadelosSantosInocentes
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Jakoś mi to się w głowie nie chce pomieścić. Mam nadzieje że to nie głupi żart. Huh
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Grunt, że wypełniałeś polecenia Partii i rodu Przemysłowego.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

1 kwietnia... no tak...
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Oczywiście to był żart, lecz niestety niewiele osób dało się nabrać. Smile
Odpowiedz

[Obrazek: 17634408_1771738986488299_71811492809761...e=595EDE8F]
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Ja pamiętam żarty ostatnich lat, gdy Niderlandy stały się Republiką Zjednoczonych Prowincji, a Rotria - Królestwem Rotrii na czele z Jego Świecką Mością Leonem I Wielkim. Jedno chyba nie zmieni się nigdy - grymasy Aguriańczyków vel Santerańczyków (jeśli źle napisałem, wybaczcie). Smutne to trochę, ale cóż...
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Brak poczucia humoru z ich strony i poszanowania tradycji pierwszokwietniowych krotochwili.
Odpowiedz

Umiłowani Bracia,

czy już mamy abdykować z uwagi, że nasz wizerunek zniszczył dobre imię Rotrii ? Big Grin 
[Obrazek: 65.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.