Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rotryjska Serie A
Rainbow 
Zamierzam stworzyć ligę piłkarską dla Rotrii w symulatorze xpert eleven. Chętnych do założenia klubu proszę o wpisywanie się w tym wątku. Potrzeba przynajmniej 4 drużyn, ale im więcej tym lepiej. Jak pojawi się reprezentacja i chętny selekcjoner, to stworzymy Federację Piłkarską Rotrii i zgłoszę ją do MUP. Piłka nożna to piękny sport i rozwija również ducha. Myślę, że w naszym kraju przydałaby się taka rywalizacja.

1. KS Tivoli - Paolo della Chiesa
Odpowiedz

A na jakiej zasadzie będą działać kluby i ich trenerzy?
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

W Xpert Eleven prowadzisz klub, kupujesz piłkarzy za wirtualne pieniądze, trenujesz wychowanków, ustawiasz formacje i grasz mecze. Organizator ligi wyznacza terminarz. Jeżeli stworzylibyśmy Federację i zgłosili do MUP, to zwycięzca ligi grałby chyba w czymś na wzór v Ligi Mistrzów. Jest też reprezentacja. Xpert Eleven jest dość prosty i intuicyjny.
Odpowiedz

Mamy ligę Orientycką, w niej możemy grać. Jak zbierze się nas więcej stworzymy własną. Do tej chwili jedyną drużyna jest Modena, która ostatnio wygrywa i ma szanse na vicemistrzostwo.
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

W takim razie, jeśli trzeba się rejestrować i grać, to nie wiem, czy znajdę na to czas...
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

(10.04.2017, 14:33:00)Daniel Krak napisał(a): Mamy ligę Orientycką, w niej możemy grać. Jak zbierze się nas więcej stworzymy własną. Do tej chwili jedyną drużyna jest Modena, która ostatnio wygrywa i ma szanse na vicemistrzostwo.

W takim razie nie ma po co się rozdrabniać. Poda Brat link, żebym mógł dołączyć?
Odpowiedz

http://www.xperteleven.com/?lid=410794
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Dziękuję. Złożyłem podanie.
Odpowiedz

Podanie zostanie rozpatrzone po zakończeniu obecnego sezonu, gdyż wcześniej technicznie nie jest możliwe dokoptowanie drużyny do Ligi.

/-/
Ludwik Tomović
Gubernator Konfederacji Sclavińskiej

Odpowiedz

Dziękuję za informację. Będę czekał.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.