Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Our Sound 2017: prezentacja piosenki Rotrii
Drodzy Bracia i Siostry!

Z taką właśnie prezentacją naszej reprezentantki wyruszę wkrótce z turnee po innych państwach - uczestnikach OS 2017. Jak ją oceniacie? Coś dodać, zmienić? Bardzo chciałbym, ażeby moja faworytka zwyciężyła i byśmy to my mogli zorganizować przyszłoroczne OS.

Paolo biskup della Chiesa
Wikariusz Generalny

Cytat:[Obrazek: rotria_emblemat.png]
Państwo Kościelne Rotria
Our Sound 2017 Elderland

[Obrazek: 2tKnK.jpg]

Wokalistka: Nada - właściwie Nada Malanima to rotryjska sześćdziesięciotrzyletnia piosenkarka pochodząca z Toskanii. Uczestniczka wielu konkursów piosenki, bardzo popularna w naszym kraju wykonawczyni, która debiutowała w wieku 15 lat. Gdy jej kariera nieco przycichła, postanowiła wystąpić przed Patriarchą Piusem V - wielkim znawcą muzyki. Piosenka, którą wtedy nagrała, zachwyciła nie tylko Ojca Świętego, ale i wszystkich Rotryjczyków. Jego Świątobliwość postanowił osobiście wystąpić w teledysku. Już wtedy wiedział, że Nada będzie jego murowanym kandydatem do udziału w preselekcjach konkursu Our Sound.

Piosenka: "Senza Un Perchè". Teledysk do niej, będący jednocześnie oficjalnym występem konkursowym, został nakręcony jeszcze za czasów pontyfikatu Ojca Świętego Piusa V z jego udziałem. Sceny nagrywano w Pałacu Apostolskim oraz w Bazylice Laterańskiej. Poza Patriarchą wystąpiły siostry zakonne zajmujące się służbą w Pałacu Apostolskim oraz nieznana z imienia i nazwiska blondwłosa Rotryjka. Finałowy taniec wykonuje sama artystka Nada. Utwór ten był jedynym zgłoszonym w preselekcjach krajowych i przez to bez głosowania został reprezentantem Państwa Kościelnego Rotria. W przypadku zwycięstwa obiecujemy, że ciepły, swingowy głos Nady zagości z całym mikroświecie i wprowadzi powszechny pokój oraz radość.

Oficjalny występ konkursowy:

Odpowiedz

Proszę aby ktoś przesłał tę prezentację do Królestwa Tuyuhun. Ja nie jestem w stanie tam założyć konta. Forum mają z jakąś wadą.

Pierwsza prezentacja piosenki po jej nagraniu Ojcu Świętemu Piusowi V:

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.