Liczba postów: 140 
    Liczba wątków: 15

Moi drodzy, bracia i siostry!  

Zadaję sobie pytanie i nadal nie znalazłem nań odpowiedzi. Czy prostytuowanie się w zamian za nazwisko Orański przez Wieniawę i Krasnodębskiego jest już odwzorowaniem stanu dzisiejszego rotryjskiego kleru? Czy kurwienie się na prawo i lewo jest w porządku? Jak tak można? Bezkarnie! Powtarzam - bezkarnie! Zadaję zatem wszem i wobec pytanie w tym oto, nazwijmy to, poście otwartym skierowane do rodu Medyceuszy. Czy prawdą jest, że Karol Medycejski przejawia skłonności homoseksualne, które udowodnione zostały w czasach rewolucji październikowej? Czy prawdą jest, że Tadeusz Medycejski wraz ze swoim ojcem związani są kazirodczo? Czy prawdą jest, że ta patologiczna rodzina (della Chiesa) oddała się prostytucji w zamian za nazwisko de Medici y Zep? I na koniec pytanie, czy prawdą jest, że Paweł Medycejski próbował, powiedzmy kolokwialnie, zrobić dobrze w zamian za włącznie go do rodu Orańskich? Liczę na odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania. Tym czasem udzielam wam wszystkim pasterskiego błogosławieństwa. 

Benedicat vos omnipotens Deus, Pater et Filius, et Spiritus Sanctus.  

ks. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini Bertelli 
skromny prezbiter Kościoła Rotryjskiego

x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini 

Liczba postów: 102 
    Liczba wątków: 1

Cytat:Czy prawdą jest, że Karol Medycejski przejawia skłonności homoseksualne, które udowodnione zostały w czasach rewolucji październikowej? 
Tak.

Liczba postów: 1782 
    Liczba wątków: 236

(16.07.2017, 20:09:22)Guliano Giuseppe Montini napisał(a):  Moi drodzy, bracia i siostry!  

Zadaję sobie pytanie i nadal nie znalazłem nań odpowiedzi. Czy prostytuowanie się w zamian za nazwisko Orański przez Wieniawę i Krasnodębskiego jest już odwzorowaniem stanu dzisiejszego rotryjskiego kleru? Czy kurwienie się na prawo i lewo jest w porządku? Jak tak można? Bezkarnie! Powtarzam - bezkarnie! Zadaję zatem wszem i wobec pytanie w tym oto, nazwijmy to, poście otwartym skierowane do rodu Medyceuszy. Czy prawdą jest, że Karol Medycejski przejawia skłonności homoseksualne, które udowodnione zostały w czasach rewolucji październikowej? Czy prawdą jest, że Tadeusz Medycejski wraz ze swoim ojcem związani są kazirodczo? Czy prawdą jest, że ta patologiczna rodzina (della Chiesa) oddała się prostytucji w zamian za nazwisko de Medici y Zep? I na koniec pytanie, czy prawdą jest, że Paweł Medycejski próbował, powiedzmy kolokwialnie, zrobić dobrze w zamian za włącznie go do rodu Orańskich? Liczę na odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania. Tym czasem udzielam wam wszystkim pasterskiego błogosławieństwa. 

Benedicat vos omnipotens Deus, Pater et Filius, et Spiritus Sanctus.  

ks. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini Bertelli 
skromny prezbiter Kościoła Rotryjskiego 
Odpowiem Ci słowami Tuwima, które Ty  kiedyś zaczerpnąłeś od Leszka Millera:
 Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa. 
Nie powiem nawet "Pies cię jebał", 
bo to mezalians byłby dla psa.

Powściągnij język synu szatana i miłośniku męskiego fellatio!

Liczba postów: 272 
    Liczba wątków: 19

> bądź Tadzikiem 
> przybądź do mikronacji raptem rok temu 
> nigdy nie rozmawiaj z Montinim 
> nagle dowiedz się od niego, że się prostytuujesz  

Odpowiedź niemerytoryczna, bo i na ten dziwny atak w moją stronę odpowiedzieć inaczej nie umiem. 

Wasza Świątobliwość Bonifacy, Czcigodni Kardynałowie i Biskupi Kościoła Świętego, jeśli tego typu insynuacje i słowa z ust rotryjskiego kapłana padają, to mam nadzieję, że nie pozostaną bez reakcji dostojników kościelnych.

(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR 

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa 

Liczba postów: 891 
    Liczba wątków: 148

Patrz. Myślałem, że Montek dowali się do mnie za bana, a tu nic.

Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup, 
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,  
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii. 
Obecnie: truchło w grobowej tumbie. 
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać. 

Jak tam twoje uprawnienia administratorskie? :*

Cytat:Patrz. Myślałem, że Montek dowali się do mnie za bana, a tu nic. 
Ty się lepiej ojciec wytłumacz z ostatnich ruchów jakichś dokonał w genos. A zawsze mówiłem, że trzeba iść w jakość, nie ilość...

Liczba postów: 891 
    Liczba wątków: 148

(16.07.2017, 20:36:47)Guliano Giuseppe Montini napisał(a):  Jak tam twoje uprawnienia administratorskie? :* 
A dobrze. Posiadam i się z nich cieszę.
  (16.07.2017, 20:47:35)Karol Medycejski napisał(a):  Cytat:Patrz. Myślałem, że Montek dowali się do mnie za bana, a tu nic. 
Ty się lepiej ojciec wytłumacz z ostatnich ruchów jakichś dokonał w genos. A zawsze mówiłem, że trzeba iść w jakość, nie ilość... 
Nie ucz ojca dzieci robić.

Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup, 
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,  
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii. 
Obecnie: truchło w grobowej tumbie. 
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać. 

Jeszcze wspomnisz moje słowa. Ale zawsze byłeś w gorącej wodzie kąpany. Pomyślałeś dopiero jak zrobiłeś...

|