![]() |
|
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus (/showthread.php?tid=1253) |
RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Carlo Lorenzo de Medici y Zep - 08.08.2018 Sia lodato Gesù Christo, witam serdecznie w słonecznej Rotrii. Cieszę się, że MAW się odrodził na dobre.
RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Marcin Zagłoba - 08.08.2018 (08.08.2018, 14:42:49)Viktor Toghon at Atera napisał(a): Dziękuję za ciepłe przyjęcie, za chwilę skontaktuje się z Księciem. O sprawie, o której Pan pisał PW prosze się skontaktować z Jego Eminencją Wilhelmem Orańskim. P.S. Proszę włączyć sobie system prywatnych wiadomości gdyż nie można skontaktować się priv RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Piotr Pawłow - 08.08.2018 (08.08.2018, 17:16:44)Marcin Zagłoba napisał(a):Jak kto woli. Osobiście na GG mógłbym opowiedzieć o zaistniałej sytuacji.(08.08.2018, 14:42:49)Viktor Toghon at Atera napisał(a): Dziękuję za ciepłe przyjęcie, za chwilę skontaktuje się z Księciem. RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Michelangelo Piccolomini - 08.08.2018 Ja również serdecznie witam w Patrymonium Pawłowym. RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Viktor Toghon at Atera - 08.08.2018 Nie do końca "ogarniam" to forum ale myślę że udało mi się włączyć PW. RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Borys von Targersdorf - 03.10.2018 Wasza Świątobliwość Wasze Eminencje Przewielebni Ojcowie Jestem z woli mego Cesarza i Apostolskiego Króla Regentem Monarchii Naddunajskiej, a z woli wyborców Prezydentem Rządu JCiKM. Pozwoliłem sobie nie zakładać nowego, powitalnego wątku ponieważ rozmowy jakie prowadził JE at Atera mam honor i zaszczyt kontynuować. Mam świadomość,że przybywam do Państwa Kościelnego w czasie dla niej trudnym., czas wojenny nie sprzyja rozmową ale mam nadzieję,że uda się nadrobić zaległości i nawiązać stosunki pomiędzy naszymi państwami. Składam na ręce Waszej Świątobliwości, w imieniu Najjaśniejszego Pana, pozdrowienia i życzenia szybkiego zakończenia konfliktu i szybkiej odbudowy Rotrii. Chcę też zaoferować, o ile będzie taka wola, pomoc materialną dla Rotrii, żywność, leki, a także szpitale wojskowe na terenie Czech. pozostaję sługą uniżonym Waszej Świątobliwości i Stolicy Apostolskiej RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Ksawery van Berden - 03.10.2018 Wasza Ekscelencjo, serdecznie witamy w Stolicy Apostolskiej. Radzi jesteśmy z odwiedzin tak zacnego delegata. Dziękujemy również za złożone wyrazy wsparcia. Wieczne Miasto wieloma było już targane incydentami, lecz dzięki obrońcom swym, w imię Boże działającym - pozostaje semper invictae .Wyrazy apostolskiego pozdrowienia i błogosławieństwa dla Waszej Ekscelencji oraz wszystkich rodaków w Monarchii † (-) Silvester PP. I RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Maurycy Orański - 04.10.2018 Witajcie, Mości Borysie! RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Mikołaj Dreder - 04.10.2018 Witam serdecznie w Stolicy Apostolskiej!
RE: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus - Wilhelm Orański - 04.10.2018 Witam Ekscelencję w Patrymonium świętego Pawła. Cieszę się, że Jego Cesarska i Królewska Mość wysłał na nasze ziemie swego przedstawiciela. Odnośnie kontynuacji rozmów, które podjąłem z JCiKM, proszę o kontakt via priv lub GG. |