Państwo Kościelne Rotria
Wnioski techniczne - modernizacja forum - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223)
+--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Wnioski techniczne - modernizacja forum (/showthread.php?tid=620)

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 13.04.2021

(13.04.2021, 06:06:18)Adalbertus Pronobis napisał(a): Wspaniale

Gotowe. Utworzyłem również dział dla Komisji Apostolskiej, powołanej wolą Ojca Świętego. Jeśli mają Bracia jakieś zastrzeżenia lub np. swoje wizje opisów działów, proszę śmiało pisać.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Taddeo Piccolomini - 13.04.2021

(13.04.2021, 20:29:13)Mikołaj Dreder napisał(a):

Gotowe. Utworzyłem również dział dla Komisji Apostolskiej, powołanej wolą Ojca Świętego. Jeśli mają Bracia jakieś zastrzeżenia lub np. swoje wizje opisów działów, proszę śmiało pisać.

Podbijam moją wcześniejszą prośbę, jak i pytam czy Komisja Apostolska to ta Komisja w sprawie wyjaśnienia wydarzeń z października 2014?

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 13.04.2021

(13.04.2021, 21:04:11)Taddeo Piccolomini napisał(a):
(13.04.2021, 20:29:13)Mikołaj Dreder napisał(a):

Podbijam moją wcześniejszą prośbę, jak i pytam czy Komisja Apostolska to ta Komisja w sprawie wyjaśnienia wydarzeń z października 2014?

No tak, ta Komisja. Pełna nazwa nie zmieściłaby się w nazwie działu, więc drugą część zastąpiłem słowem "Apostolska". 

O tak, przepraszam. Jak tylko będę mógł to zrobię to.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 13.04.2021

Co wy wiecie o długich nazwach komisji...

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Miguel de Catalan - 13.06.2021

Napisałem to już na discordzie jednak nikt nie odpowiedział.  Sad
Na stronie głównej w poczcie patriarchów brakuje herbu Bonifacego I oraz Piotra. Smile Wink

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 27.07.2021

Kochani, damy radę w Rotrii zrobić coś takiego? Dla naszych obrazków?

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Aurelio de Medici y Zep - 27.07.2021

Pytanie tylko, czy ktoś z nas zna się na rzeczy Smile

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 30.07.2021

Kulega Arbuz Dumbledore nie może się zarejestrować pod swoim nazwiskiem tylko wyskakuje mi mejl jako nick. Da się odkręcić?

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Aurelio de Medici y Zep - 30.07.2021

Da się to naprawić Smile

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 17.08.2021

Klasztor Mater Ecclesiae został dostosowany do obecnej sytuacji - już nie jest siedzibą Patriarchy Emeryta oraz przywrócone zostały ikony działów dla W.K. Toskanii - wcześniejsze były na hostingu funkyimg.com, lecz niestety przepadły. W miarę możliwości czasowych będziemy uzupełniać kolejne braki - w tym odznaczenia, które zniknęły całkowicie.

Prosimy także poinformować nas w tym wątku o kolejnych nieprawidłowościach w działaniu forum, które zauważyliście.