Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Question 
(26.09.2020, 09:46:36)Mikołaj Dreder napisał(a):
(25.09.2020, 17:45:44)Janusz Zabieraj napisał(a): Rotrowie, czemu śpicie?

Kto śpi, ten śpi. Wink Jednak to fakt, senny zapał niektórych z braci pozostawia wiele do życzenia. Mogę pójść o zakład, że spora część tych osób prędzej czy później wykrzyczy - "musimy być bardziej aktywni!" czy też "nieaktywność to nasza zguba". Taki pościk z przymrużeniem oka.  Cool

Proszę się nie martwić, Wasza Eminencjo, ale ja tym razem nie będę o tym mówił. Pisałem o tym zresztą w prywatnym liście do Księdza Kardynała. Znacie więc moje motywacje. Trzeba jednak przyznać, że jak na razie to fajnie się we trójkę bawicie. I w obecnej sytuacji nie ma co na to narzekać, jeno się cieszyć Wink.
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Odpowiedz

Czas na moje tradycyjne podsumowanie aktywności forumowej w minionym miesiącu. Ta k jak zawsze, tak też dzisiaj, będzie ona opracowana w oparciu dane zbierane przez Leocki ISM. Nasz wynik nie jest jakiś rewelacyjny - "zaledwie" 338 postów, ze średnią 22.58 na mieszkańca. Czołową trójkę otworzyłem ponownie ja oraz Brat Janusz - odpowiednio napisaliśmy 74 i 65 postów, co składa się na 41.12% ogółu opublikowanych wiadomości we wrześniu. Na trzecim miejscu uplasował się - po raz pierwszy - Andrew von Habsburg, czego szczerze Jego Ekscelencji gratuluję i życzę mu kolejnych dobrych miejsc. Opublikował on aż 43 wpisy, w związku z czym czołowa trójka września uzyskała 53.69% udział w liczbie opublikowanych wrześniowych wiadomości. Czarnym punktem września jest 5. oraz 6. dzień tego miesiąca - wtedy to opublikowaliśmy po jednym poście dziennie i jest to najniższy wynik dzienny tego miesiąca. Równocześnie stanowi to postęp w stosunku do poprzedniego miesiąca - wtedy to dwa dni z najwyższym wynikiem miały liczbę postów wynoszącą mniej, bo aż zero. Najwyższy - 41 postów 28., a potem 26  - 19. oraz 20. 02. Średnio dziennie publikowaliśmy 11.2 posta. Dziewięciu użytkowników forum napisało więcej niż 10. postów, a siedmiu więcej niż 20. Cztery osoby przekroczyły barierę 30 postów w miesiącu.

We wrześniu zanotowaliśmy minimalny regres względem sierpnia - napisaliśmy 65 postów mniej (należy wziąć pod uwagę też fakt, że sierpień ma 31 dni). Średnia dzienna w sierpniu to 13 wiadomości, a więc o 1.8 posta dziennie więcej.

Czołowa trójka:
1. Mikołaj Dreder - 110 postów w sierpniu, 74 we wrześniu, wynik na minus o 36 postów.
2. Janusz Zabieraj - 83 posty w sierpniu, 65 we wrześniu, wynik na minus o 18 postów.
3. Pio de Medici (III miejsce w sierpniu, IV we wrześniu) - 63 postów w sierpniu, 34 we wrześniu, wynik na minus o 29 postów.
4. Andrew de Medici (V miejsce w sierpniu, III we wrześniu) - 21 postów w sierpniu, 43 we wrześniu, wynik na plus o 22 posty.

Pozostaje mieć nadzieję, że wynik październikowy będzie o wiele, wiele lepszy na co osobiście liczę. Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Bardzo podobają mi się te statystyki. Czekam na nie z niecierpliwością.
Odpowiedz

(03.10.2020, 12:39:12)Mikołaj Dreder napisał(a): 4. Andrew de Medici (V miejsce w sierpniu, III we wrześniu) - 21 postów w sierpniu, 43 we wrześniu, wynik na plus o 22 posty.

Ekscelencja von Habsburg został przyjęty do znamienitego rodu Medycejskich czy ja o czymś nie wiem? ;)
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

Ja nic o tym nie wiem
Odpowiedz

Nasz ród jest zawsze otwarty.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(03.10.2020, 19:47:08)Stanisław Dmowski napisał(a):
(03.10.2020, 12:39:12)Mikołaj Dreder napisał(a): 4. Andrew de Medici (V miejsce w sierpniu, III we wrześniu) - 21 postów w sierpniu, 43 we wrześniu, wynik na plus o 22 posty.

Ekscelencja von Habsburg został przyjęty do znamienitego rodu Medycejskich czy ja o czymś nie wiem? Wink

Ach! Myślałem o naszym Piusie się Medici, pisząc o Ekscelencji von Habsburg. Brawa za czujność, Bracie Biskupie.  Big Grin
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Ponownie Rotria wyprzedziła realny Kościół... Tym razem nawet i z encyklikami. Nowa Encyklika Ojca Świętego Franciszka "Tutti fratelli", którą rozpoczął pisać podczas pandemii COVID-19 traktuje o... braterstwie i przyjaźni społecznej.

Czyżby papież Franciszek czytał "Mandatum Novum" Jana I?
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Są tam też ciekawe wątki karnistyczne.
Odpowiedz

https://wykoprecords.bandcamp.com/track/love-is
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.