Liczba postów: 1611
Liczba wątków: 102
Wasza Eminencjo, bardzo się cieszę z tej decyzji. Wniosek przyjmuję i wyznaczam jako promotora dr net. prof. UR Pia Marię Cesare de Medici. Proszę skontaktować się z nim w sprawie studiów. Gdy praca doktorska będzie gotowa, proszę dać znać, a zwołam Komisję ds. stopnia i tytułu, przedstawimy jej pracę i dokonamy publicznej obrony.
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 24
Ks. Stanisław Dmowski
JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii. Wniosek swój motywuję dalszą chęcią zgłębiania wiedzy z tego zakresu.
Z wyrazami szacunku
Stanisław Dmowski
(25.02.2020, 14:50:51)Stanisław Dmowski napisał(a): Ks. Stanisław Dmowski
JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii. Wniosek swój motywuję dalszą chęcią zgłębiania wiedzy z tego zakresu.
Z wyrazami szacunku
Stanisław Dmowski
Monsignore, przyjmuję ten wniosek i jako promotora wyznaczam dr net. prof. UR Piusa Marię Cesarego de Medici. Kiedy będziecie gotowi, proszę złożyć wniosek o zwołanie Komisji ds. stopnia i tytułu naukowego w celu obrony doktoratu.
Liczba postów: 289
Liczba wątków: 20
mons. Fiodor Godunow
JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia magisterskie z zakresu teologii. Swój wniosek motywuję chęcią rozwoju osobistego w kierunku poszerzenia wiedzy na temat teologii.
Z wyrazami szacunku
(-)Fiodor Godunow
![[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]](https://lh3.googleusercontent.com/pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW56r9O7ShxpnndMTSVZwpg-iL7L_kOxIP2fZxGHlcenfOffp5qvR5ExBq-9vJ4cDdBE4TvJfswsnvyNJTI4o_9MMlqJhN5zB6J_Ytgsv4pGibMK0A6IcvvbMgOagOZzWcKk5Y8dbJBG7wGSaWHvDp3o7Pv13PYwKocg-C9wSTwtL6NhTDXvZpLudNjwMEBZtmMPWGMiS-G7KKmPFg9AjrtQrU4K24M4k5F19OlxRc1eGwcrdTGosH1Qjte-Q_DntvfPRfDn5WTmX4rRbzXQPel12Ude08xDZsP8EoJU1RfbE2FN2sb9CXSoOJez8LLrQwHmtJ7-goYFqDFj2D4tbFh5-tuDVcnWplmweWhsIVRrQsZw9-oW-p-WWzmeJV4VjdQYdQAWCkApjJ4IsD2BPehdjCUhQTmpYM6dmqlKP0IhA2J_3omRu5kEcxT58S_PnG2RCby16jo1bNlj562IpELivSHVB_pKWQH1Q4usbanZlbQoFyP4mJtsFNF4rQInQQlvTH6OzlKfOMtObSR2C-2J_QenS6601F-FrEbYODtwY-ytOGy_jb43QxDdRSMrUpfSKnlQW9ttBzrDrEDuJgpviCrCMH6VJKgDTs1LxBqEqGf-d-ftNl00ern8sWCxWWODikuLwgMsoJhjv9atp7zS4udHEY0enPBRaoTP2rDqdfHLjLcT6TorzhbGNuJK-PkkffQ4KJY-rSyOtl2uJz6upW2Z4xCJfm5GkFAunLoxkDVT3Z45iN12bBedrnSGooMNNYMACq-zkhAmEKU7BXHeWJRmIIA7ZF91V5Evm2AHVk4-Nhp0nMTa6LFSXPpSvTH90lYSNypU5_OODBCRYOp4jy0f57QZnRC2ctS9UbqtNZMQRftCNv0oXRBpAxOTp6X4WzdWhc-jI2HQixdYdUJg5pu4LNNj8SopFOy8dCzIw=w68-h86-no?authuser=0)
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Świetna decyzja. Oczywiście przyjmuję. Proszę skontaktować się z biskupem de Medici w sprawie studiów.
Hieronim Sieniawski
Niezarejestrowany
Szanowni Studenci, w związku z reorganizacją UR proszę Was o potwierdzenie w tym miejscu chęci kontynuowania podjętych studiów - wraz z podaniem kierunku, nazwiska promotora oraz stopnia, do którego się aspiruje.
Liczba postów: 3156
Liczba wątków: 295
ks. Janusz Zabieraj
Jego Magnificencja Rektor
dr net. prof. UR Hieronim Sienawski
Wasza Magnificencjo,
zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie na studia z zakresu histori. Swą prośbę motywuję tym, że interesuje się historią i chciałbym się nauczyć historii Rotrii.
Cum debita reverentia,
+ Janusz Zabieraj
9 III 2020 A.D.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
Liczba postów: 955
Liczba wątków: 88
Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ
JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Potwierdzam chęć kontynuacji studiów magisterskich na kierunku historii u doktora netowego historii Jego Świątobliwości Piusa Leona II.
Z wyrazami szacunku
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ
9 marca 2019 roku
Liczba postów: 3211
Liczba wątków: 402
Wasza Magnificencjo,
również i ja potwierdzam chęć kontynuowania studiów doktoranckich na kierunku teologicznym. Moim promotorem jest JE prof. Pio Maria Cesare de Medici.
Z wyrazami szacunku,
mgr. Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR
Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.
Liczba postów: 505
Liczba wątków: 79
Wasza Magnificencjo!
Ja też potwierdzam chęć kontynuowania studiów w zakresie prawa kanonicznego, z tymże proszę wyznaczyć dla mnie nowego promotora, ponieważ dotychczas był nim ex kard. Piccolomini.
Z wyrazami szacunku
Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII