Liczba postów: 1676
Liczba wątków: 102
Wasza Eminencjo, bardzo się cieszę z tej decyzji. Wniosek przyjmuję i wyznaczam jako promotora dr net. prof. UR Pia Marię Cesare de Medici. Proszę skontaktować się z nim w sprawie studiów. Gdy praca doktorska będzie gotowa, proszę dać znać, a zwołam Komisję ds. stopnia i tytułu, przedstawimy jej pracę i dokonamy publicznej obrony.
Liczba postów: 413
Liczba wątków: 24
Ks. Stanisław Dmowski
JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii. Wniosek swój motywuję dalszą chęcią zgłębiania wiedzy z tego zakresu.
Z wyrazami szacunku
Stanisław Dmowski
(25.02.2020, 14:50:51)Stanisław Dmowski napisał(a): Ks. Stanisław Dmowski
JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii. Wniosek swój motywuję dalszą chęcią zgłębiania wiedzy z tego zakresu.
Z wyrazami szacunku
Stanisław Dmowski
Monsignore, przyjmuję ten wniosek i jako promotora wyznaczam dr net. prof. UR Piusa Marię Cesarego de Medici. Kiedy będziecie gotowi, proszę złożyć wniosek o zwołanie Komisji ds. stopnia i tytułu naukowego w celu obrony doktoratu.
Liczba postów: 309
Liczba wątków: 20
mons. Fiodor Godunow
JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia magisterskie z zakresu teologii. Swój wniosek motywuję chęcią rozwoju osobistego w kierunku poszerzenia wiedzy na temat teologii.
Z wyrazami szacunku
(-)Fiodor Godunow
![[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]](https://lh3.googleusercontent.com/pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW56r9O7ShxpnndMTSVZwpg-iL7L_kOxIP2fZxGHlcenfOffp5qvR5ExBq-9vJ4cDdBE4TvJfswsnvyNJTI4o_9MMlqJhN5zB6J_Ytgsv4pGibMK0A6IcvvbMgOagOZzWcKk5Y8dbJBG7wGSaWHvDp3o7Pv13PYwKocg-C9wSTwtL6NhTDXvZpLudNjwMEBZtmMPWGMiS-G7KKmPFg9AjrtQrU4K24M4k5F19OlxRc1eGwcrdTGosH1Qjte-Q_DntvfPRfDn5WTmX4rRbzXQPel12Ude08xDZsP8EoJU1RfbE2FN2sb9CXSoOJez8LLrQwHmtJ7-goYFqDFj2D4tbFh5-tuDVcnWplmweWhsIVRrQsZw9-oW-p-WWzmeJV4VjdQYdQAWCkApjJ4IsD2BPehdjCUhQTmpYM6dmqlKP0IhA2J_3omRu5kEcxT58S_PnG2RCby16jo1bNlj562IpELivSHVB_pKWQH1Q4usbanZlbQoFyP4mJtsFNF4rQInQQlvTH6OzlKfOMtObSR2C-2J_QenS6601F-FrEbYODtwY-ytOGy_jb43QxDdRSMrUpfSKnlQW9ttBzrDrEDuJgpviCrCMH6VJKgDTs1LxBqEqGf-d-ftNl00ern8sWCxWWODikuLwgMsoJhjv9atp7zS4udHEY0enPBRaoTP2rDqdfHLjLcT6TorzhbGNuJK-PkkffQ4KJY-rSyOtl2uJz6upW2Z4xCJfm5GkFAunLoxkDVT3Z45iN12bBedrnSGooMNNYMACq-zkhAmEKU7BXHeWJRmIIA7ZF91V5Evm2AHVk4-Nhp0nMTa6LFSXPpSvTH90lYSNypU5_OODBCRYOp4jy0f57QZnRC2ctS9UbqtNZMQRftCNv0oXRBpAxOTp6X4WzdWhc-jI2HQixdYdUJg5pu4LNNj8SopFOy8dCzIw=w68-h86-no?authuser=0)
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Świetna decyzja. Oczywiście przyjmuję. Proszę skontaktować się z biskupem de Medici w sprawie studiów.
Hieronim Sieniawski
Niezarejestrowany
Szanowni Studenci, w związku z reorganizacją UR proszę Was o potwierdzenie w tym miejscu chęci kontynuowania podjętych studiów - wraz z podaniem kierunku, nazwiska promotora oraz stopnia, do którego się aspiruje.
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
ks. Janusz Zabieraj
Jego Magnificencja Rektor
dr net. prof. UR Hieronim Sienawski
Wasza Magnificencjo,
zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie na studia z zakresu histori. Swą prośbę motywuję tym, że interesuje się historią i chciałbym się nauczyć historii Rotrii.
Cum debita reverentia,
+ Janusz Zabieraj
9 III 2020 A.D.
Liczba postów: 983
Liczba wątków: 88
Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ
JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Potwierdzam chęć kontynuacji studiów magisterskich na kierunku historii u doktora netowego historii Jego Świątobliwości Piusa Leona II.
Z wyrazami szacunku
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ
9 marca 2019 roku
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Wasza Magnificencjo,
również i ja potwierdzam chęć kontynuowania studiów doktoranckich na kierunku teologicznym. Moim promotorem jest JE prof. Pio Maria Cesare de Medici.
Z wyrazami szacunku,
mgr. Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
Liczba postów: 507
Liczba wątków: 79
Wasza Magnificencjo!
Ja też potwierdzam chęć kontynuowania studiów w zakresie prawa kanonicznego, z tymże proszę wyznaczyć dla mnie nowego promotora, ponieważ dotychczas był nim ex kard. Piccolomini.
Z wyrazami szacunku
Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII