Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
Wasza Eminencjo, bardzo się cieszę z tej decyzji. Wniosek przyjmuję i wyznaczam jako promotora dr net. prof. UR Pia Marię Cesare de Medici. Proszę skontaktować się z nim w sprawie studiów. Gdy praca doktorska będzie gotowa, proszę dać znać, a zwołam Komisję ds. stopnia i tytułu, przedstawimy jej pracę i dokonamy publicznej obrony.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Ks. Stanisław Dmowski

JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii. Wniosek swój motywuję dalszą chęcią zgłębiania wiedzy z tego zakresu. 

Z wyrazami szacunku

Stanisław Dmowski
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

(25.02.2020, 14:50:51)Stanisław Dmowski napisał(a): Ks. Stanisław Dmowski

JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia doktoranckie z zakresu teologii. Wniosek swój motywuję dalszą chęcią zgłębiania wiedzy z tego zakresu. 

Z wyrazami szacunku

Stanisław Dmowski

Monsignore, przyjmuję ten wniosek i jako promotora wyznaczam dr net. prof. UR Piusa Marię Cesarego de Medici. Kiedy będziecie gotowi, proszę złożyć wniosek o zwołanie Komisji ds. stopnia i tytułu naukowego w celu obrony doktoratu.
Odpowiedz

mons. Fiodor Godunow

JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia magisterskie z zakresu teologii. Swój wniosek motywuję chęcią rozwoju osobistego w kierunku poszerzenia wiedzy na temat teologii.

Z wyrazami szacunku
(-)Fiodor Godunow
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Odpowiedz

Świetna decyzja. Oczywiście przyjmuję. Proszę skontaktować się z biskupem de Medici w sprawie studiów.
Odpowiedz

Szanowni Studenci, w związku z reorganizacją UR proszę Was o potwierdzenie w tym miejscu chęci kontynuowania podjętych studiów - wraz z podaniem kierunku, nazwiska promotora oraz stopnia, do którego się aspiruje.
Odpowiedz

ks. Janusz Zabieraj

Jego Magnificencja Rektor

dr net. prof. UR Hieronim Sienawski

Wasza Magnificencjo,

zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie na studia z zakresu histori. Swą prośbę motywuję tym, że interesuje się historią i chciałbym się nauczyć historii Rotrii.

Cum debita reverentia, 
+ Janusz Zabieraj
9 III 2020 A.D.
Odpowiedz

Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ

JM Rektor
Wasza Magnificjencjo,
Potwierdzam chęć kontynuacji studiów magisterskich na kierunku historii u doktora netowego historii Jego Świątobliwości Piusa Leona II.
Z wyrazami szacunku
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ
9 marca 2019 roku
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Wasza Magnificencjo, 

również i ja potwierdzam chęć kontynuowania studiów doktoranckich na kierunku teologicznym. Moim promotorem jest JE prof. Pio Maria Cesare de Medici. 

Z wyrazami szacunku,
mgr. Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Wasza Magnificencjo!

Ja też potwierdzam chęć kontynuowania studiów w zakresie prawa kanonicznego, z tymże proszę wyznaczyć dla mnie nowego promotora, ponieważ dotychczas był nim ex kard. Piccolomini. 

Z wyrazami szacunku

Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII
[Obrazek: adalbertus.abp.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.