Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Jak radzicie sobie Bracia z pandemią COVID-19? Pełna kwarantanna w domu i należyte środki ostrożności czy może nie ulegliście ogólnonarodowej panice? Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Pozdrawiam z mojego biura, czyli mojego mieszkania. Strasznie trudno się zmobilizować do pracy.
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Odpowiedz

jako kurier robie i jeżdze normalnie tak samo czasem sobie jako uber dorabiam i też ludzie jeżdża przesadzone to troche wszystko. maski nie mam. mam rekawiczki a dezynfekuje sie wieczorem doustnie ha ha Tongue
Odpowiedz

Praca kuriera jest dość niebezpieczna w obecnej sytuacji. Spotykasz wszak wiele obcych osób, które mogą być zakażone.
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

Jakoś żyć i zarabiać musze.
Odpowiedz

JA cały dzień siedzę w pracy, wieczorem samochodem wracam do domu. Rano do pracy. To dom wariatów
Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza

Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 2U78e.png]
Odpowiedz

Ja akurat mam najlepszą chyba tutaj najbardziej komfortową pozycję, bo jestem szeregowym uczniem, w skutek czego po prostu spędzam dnie i noce w swoim domu, robiąc przy tym jakieś przysłane zadania. Czyli nie najgorzej Smile
ks. Mateusz Żmigrodzki
Podprefekt Kongregacji ds. Dyscypliny
Odpowiedz

(20.03.2020, 18:09:00)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): Ja akurat mam najlepszą chyba tutaj najbardziej komfortową pozycję, bo jestem szeregowym uczniem, w skutek czego po prostu spędzam dnie i noce w swoim domu, robiąc przy tym jakieś przysłane zadania. Czyli nie najgorzej Smile
No to masz Mati luz. To co ja mam to przesada. Te zadania z WFu czy filozofii, wypracowanie z religii i inne głupoty, którymi się miałem okazję pochwalić najbliższym na GG jest żałosne, bo nauczyciele z przedmiotów, które są raz na tydzień oni teraz robią jakby było ze 3 razy. Kwarantanna to najgorsza rzecz jaką wymyślono (oczywiście w moim przypadku). Mam nadzieję, że wszystkim czas mija o wile lepiej niż mnie Wink
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

No i macie, drodzy uczniowie, koronaferie wydłużone do Świąt Wielkanocnych. Wink Dzisiejszy dzień kończymy z liczbą 425 chorych i 5 zmarłych z powodu COVID-19. Kobieta, która zmarła w Łańcucie w szpitalu, nie zmarła z powodu koronawirusa. Pozostaje się cieszyć z faktu, że liczba zmarłych rośnie bardzo powoli, jak i liczba zarażonych. Mamy nadzieję, że ten tydzień zakończymy z liczbą nie większą niż 700. osób.

Przy okazji, rząd zwiększył karę za nieprzestrzeganie kwarantanny do 30 tysięcy złotych. Naszym zdaniem to bardzo mądra decyzja.
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

W miarę swojej wiedzy zaktualizowałem część informacji na micropedii. Link do artykułu. Jeśli coś jeszcze trzeba zaktualizować (oprócz tabelki za którą się wezmę) proszę napiście tu lub do mnie na pw to zaktualizuję.
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.