Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Smacznego i dobrej zabawy
Odpowiedz

(22.03.2020, 13:56:39)Janusz Zabieraj napisał(a): Ja polecam coś co ma 40% do odkażania wewnetrznego po pracy

Ale koronawirusa zabija dopiero 60-70%... Big Grin
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

110% od razu. Czemu nie.
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

mój wuj kiedyś robił takiego jajcoka na bimbrze co miał ze 70%. ale przestał bo nie może pić alkolohu. Przerzucił się na piwo bo jego zdaniem piwo to nie alkohol ha ha Smile
Odpowiedz

(23.03.2020, 11:30:25)Janusz Zabieraj napisał(a): mój wuj kiedyś robił takiego jajcoka na bimbrze co miał ze 70%. ale przestał bo nie może pić alkolohu. Przerzucił się na piwo bo jego zdaniem piwo to nie alkohol ha ha Smile

Tylko pozazdrościć wuja. Wink

Rząd nakłada na nas coraz to nowe ograniczenia, praktycznie jesteśmy skazani na "areszt domowy". Jak oceniają Bracia decyzje władz RP - słuszne, czy może jednak przesada?
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

Sluszne, ale mogliby wprowadzic jaki stan nadzwyczajny.
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Odpowiedz

(25.03.2020, 16:36:25)Fiodor Godunow napisał(a): Sluszne, ale mogliby wprowadzic jaki stan nadzwyczajny.

Z czasem chyba i to nas czeka, będą stopniowo wprowadzać ograniczenia a w końcu ogłoszą stan nadzwyczajny.
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

Nie wydaje mi się, aby była ku temu wola polityczna - szczególnie przez wzgląd na fakt, że konieczne byłoby znaczące opóźnienie wyborów, bo aż o przeszło 90 od momentu jego zniesienia.
Odpowiedz

Umacniają reżim sanitarny, by spróbować wyhamować epidemię do Wielkanocy i koniecznie przeprowadzić wybory w maju. Przesunięcie wyborów to dla partii rządzącej igranie z losem, jeśli wirus wymknie im się spod kontroli i wywróci gospodarkę, to ci sami, którzy tam tłumnie brali 500, wywiozą ich taczkami. A to, że wymknie to chyba oczywistość, co widać chociażby po dzisiejszym przypadku całego zakażonego oddziału szpitalnego we Wrocławiu.
[Obrazek: 5tcreVe.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Mikołaj Dreder
Odpowiedz

[Obrazek: EUId3_fXkAASi0l?format=jpg&name=large]

Najsmutniejsze zdjęcie dziesięcioleci. Samo nabożeństwo, choć napawało nadzieją, było tak przykre, że szkoda słów i łez. Jak szkoda łez na postarzałego przez całą sytuację papieża Franciszka.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.