Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Question 
(26.09.2020, 09:46:36)Mikołaj Dreder napisał(a):
(25.09.2020, 17:45:44)Janusz Zabieraj napisał(a): Rotrowie, czemu śpicie?

Kto śpi, ten śpi. Wink Jednak to fakt, senny zapał niektórych z braci pozostawia wiele do życzenia. Mogę pójść o zakład, że spora część tych osób prędzej czy później wykrzyczy - "musimy być bardziej aktywni!" czy też "nieaktywność to nasza zguba". Taki pościk z przymrużeniem oka.  Cool

Proszę się nie martwić, Wasza Eminencjo, ale ja tym razem nie będę o tym mówił. Pisałem o tym zresztą w prywatnym liście do Księdza Kardynała. Znacie więc moje motywacje. Trzeba jednak przyznać, że jak na razie to fajnie się we trójkę bawicie. I w obecnej sytuacji nie ma co na to narzekać, jeno się cieszyć Wink.
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
Odpowiedz

Czas na moje tradycyjne podsumowanie aktywności forumowej w minionym miesiącu. Ta k jak zawsze, tak też dzisiaj, będzie ona opracowana w oparciu dane zbierane przez Leocki ISM. Nasz wynik nie jest jakiś rewelacyjny - "zaledwie" 338 postów, ze średnią 22.58 na mieszkańca. Czołową trójkę otworzyłem ponownie ja oraz Brat Janusz - odpowiednio napisaliśmy 74 i 65 postów, co składa się na 41.12% ogółu opublikowanych wiadomości we wrześniu. Na trzecim miejscu uplasował się - po raz pierwszy - Andrew von Habsburg, czego szczerze Jego Ekscelencji gratuluję i życzę mu kolejnych dobrych miejsc. Opublikował on aż 43 wpisy, w związku z czym czołowa trójka września uzyskała 53.69% udział w liczbie opublikowanych wrześniowych wiadomości. Czarnym punktem września jest 5. oraz 6. dzień tego miesiąca - wtedy to opublikowaliśmy po jednym poście dziennie i jest to najniższy wynik dzienny tego miesiąca. Równocześnie stanowi to postęp w stosunku do poprzedniego miesiąca - wtedy to dwa dni z najwyższym wynikiem miały liczbę postów wynoszącą mniej, bo aż zero. Najwyższy - 41 postów 28., a potem 26  - 19. oraz 20. 02. Średnio dziennie publikowaliśmy 11.2 posta. Dziewięciu użytkowników forum napisało więcej niż 10. postów, a siedmiu więcej niż 20. Cztery osoby przekroczyły barierę 30 postów w miesiącu.

We wrześniu zanotowaliśmy minimalny regres względem sierpnia - napisaliśmy 65 postów mniej (należy wziąć pod uwagę też fakt, że sierpień ma 31 dni). Średnia dzienna w sierpniu to 13 wiadomości, a więc o 1.8 posta dziennie więcej.

Czołowa trójka:
1. Mikołaj Dreder - 110 postów w sierpniu, 74 we wrześniu, wynik na minus o 36 postów.
2. Janusz Zabieraj - 83 posty w sierpniu, 65 we wrześniu, wynik na minus o 18 postów.
3. Pio de Medici (III miejsce w sierpniu, IV we wrześniu) - 63 postów w sierpniu, 34 we wrześniu, wynik na minus o 29 postów.
4. Andrew de Medici (V miejsce w sierpniu, III we wrześniu) - 21 postów w sierpniu, 43 we wrześniu, wynik na plus o 22 posty.

Pozostaje mieć nadzieję, że wynik październikowy będzie o wiele, wiele lepszy na co osobiście liczę. Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Bardzo podobają mi się te statystyki. Czekam na nie z niecierpliwością.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
Odpowiedz

(03.10.2020, 12:39:12)Mikołaj Dreder napisał(a): 4. Andrew de Medici (V miejsce w sierpniu, III we wrześniu) - 21 postów w sierpniu, 43 we wrześniu, wynik na plus o 22 posty.

Ekscelencja von Habsburg został przyjęty do znamienitego rodu Medycejskich czy ja o czymś nie wiem? ;)
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

Ja nic o tym nie wiem
Odpowiedz

Nasz ród jest zawsze otwarty.
† PIO DE MEDICI

Panzerhaubitzekardinal 
Wielki Inkwizytor Świętego Oficjum
Sekretarz Stanu Świętej Stolicy
Primus inter Emeritos, Naczelny Senior Rotrii,
Książę Ferrary i Palestriny, markiz Monte Cassino, właściciel Mater Ecclesiae

[Obrazek: 101005704499834958_t.jpg]
Odpowiedz

(03.10.2020, 19:47:08)Stanisław Dmowski napisał(a):
(03.10.2020, 12:39:12)Mikołaj Dreder napisał(a): 4. Andrew de Medici (V miejsce w sierpniu, III we wrześniu) - 21 postów w sierpniu, 43 we wrześniu, wynik na plus o 22 posty.

Ekscelencja von Habsburg został przyjęty do znamienitego rodu Medycejskich czy ja o czymś nie wiem? Wink

Ach! Myślałem o naszym Piusie się Medici, pisząc o Ekscelencji von Habsburg. Brawa za czujność, Bracie Biskupie.  Big Grin
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Ponownie Rotria wyprzedziła realny Kościół... Tym razem nawet i z encyklikami. Nowa Encyklika Ojca Świętego Franciszka "Tutti fratelli", którą rozpoczął pisać podczas pandemii COVID-19 traktuje o... braterstwie i przyjaźni społecznej.

Czyżby papież Franciszek czytał "Mandatum Novum" Jana I?
† PIO DE MEDICI

Panzerhaubitzekardinal 
Wielki Inkwizytor Świętego Oficjum
Sekretarz Stanu Świętej Stolicy
Primus inter Emeritos, Naczelny Senior Rotrii,
Książę Ferrary i Palestriny, markiz Monte Cassino, właściciel Mater Ecclesiae

[Obrazek: 101005704499834958_t.jpg]
Odpowiedz

Są tam też ciekawe wątki karnistyczne.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
Odpowiedz

https://wykoprecords.bandcamp.com/track/love-is
Professore net. Dottore di Ricerca e Dottore Honoris Causa
Ametisto Cardinale Faradobus di Milano
Il Grande e Magnifico Re di Hirschbergia e Weerland
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.