(04.11.2020, 23:11:26)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):
(04.11.2020, 23:08:33)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): Cóż, widać, że według tych wyników więcej głosów zdobył pan Biden. Po głosach elektorów można się jednak spodziewać różnych rzeczy. Czas pokaże.
Ja byłbym bardziej zadowolony, gdyby pan Trump pozostał na stanowisku, choć mam świadomość, że i on nie jest najlepszą osobą na to stanowisko. Mimo to jednak w porównaniu z kontrkandydatem, jestem za jego wygraną.
Na wszelki wypadek Polska ma w USA wielkiego wodza, który może ogłosić się prezydentem USA ad interim, a następnie uspokoić niebezpieczną sytuację.
Chodzi o pana Mariusza Maksymiliana?
Zastanawiam się... gdzie znajduje się grób abp Kenta? Uważam bowiem, że może to być istotna kwestia.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Jeśli nawet wygra Biden, nie daj Boże, to Trump wyjdzie od razu ze swymi prawnikami i wykaże wszystkie nieprawidłowości (np. sekundowe skoki o 100.000 głosów dla Bidena, o czym zrobiło się głośno na Twitterze) itd. Zobaczymy, ten system jest tak nieobliczalny, ze nie jest wiadome czego się podziewać.
A Biden niby jest katolikiem, a aborcji się nie sprzeciwia...
Gdyby go wybrano, byłby chyba drugim katolikiem na tym stanowisku?
Starosta brzeskolitewski
Starosta brzeskolitewski
(04.11.2020, 23:18:51)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a):
(04.11.2020, 23:08:33)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): Cóż, widać, że według tych wyników więcej głosów zdobył pan Biden. Po głosach elektorów można się jednak spodziewać różnych rzeczy. Czas pokaże.
Ja byłbym bardziej zadowolony, gdyby pan Trump pozostał na stanowisku, choć mam świadomość, że i on nie jest najlepszą osobą na to stanowisko. Mimo to jednak w porównaniu z kontrkandydatem, jestem za jego wygraną.
Na wszelki wypadek Polska ma w USA wielkiego wodza, który może ogłosić się prezydentem USA ad interim, a następnie uspokoić niebezpieczną sytuację.
Zastanawiam się... gdzie znajduje się grób abp Kenta? Uważam bowiem, że może to być istotna kwestia.
Tak, chodzi o rezydenta schowka na miotły
Przyłączam się do pytania o grób.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
(04.11.2020, 23:57:35)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):
(04.11.2020, 23:18:51)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a):
Tak, chodzi o rezydenta schowka na miotły
Przyłączam się do pytania o grób.
Z tego co ustaliłem, nie jest znane miejsce pochówku Arcybiskupa. Bądź sam pogrzeb nigdy się nie odbył (jakkolwiek to brzmi). Mimo wszystko można urządzić mu symboliczny grób w Archikatedrze Gnieźnieńskiej.