Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oficjalna liga piłkarska Państwa Kościelnego Rotria
Dla fanów piłki nożnej - powstała (samowolnie, z mojej inicjatywy) nowa liga piłkarska PKR - Serie A. Zapraszam chętnych. Potrzeba jeszcze 5 drużyn, żeby moja KS San Pietro mogła zagrać. Wink Poniżej przesyłam link do zgłoszeń.

Odpowiedz

Brakuje jeszcze 3 drużyn. Rotrowie - zakładajcie swoje kluby! Toskańczycy, Anwerpczycy - do boju!
Odpowiedz

Mamy nadzieję, że ktoś z obywateli Toskanii podejmie się tej inicjatywy Smile My po pontyfikacie rozważymy taką aktywność, choć niezbyt znamy się na rzeczy Big Grin
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

(24.05.2021, 16:57:41)Janusz Zabieraj napisał(a): Brakuje jeszcze 3 drużyn. Rotrowie - zakładajcie swoje kluby! Toskańczycy, Anwerpczycy - do boju!

Mam nadzieję, że liga się rozwinie w Rotrii. Sam z wielką chęcią bym się dołączył, ale może bliżej zimy, jak będzie więcej czasu, bo teraz nie mam go za wiele. 

Ale oprócz tego, jestem za, abyśmy w Rotrii rozmawiali o piłce nożnej.  Big Grin Chyba każdy może się na jej temat w niewielkim stopniu wypowiedzieć, nie trzeba być kibicem. Korzystając z okazji, zapytam - jakiej drużynie Bracia kibicują najmocniej i jaki zawodnik jest Waszym ulubionym?  Cool
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Ja od chwili studiów kibicuję Realowi Madryt. Kolega mnie zachęcił, bo wcześniej nie miałem takiej ulubionej drużyny. Z polskich zespołów to Zagłębie Sosnowiec.
Odpowiedz

(25.05.2021, 13:29:25)Janusz Zabieraj napisał(a): Ja od chwili studiów kibicuję Realowi Madryt. Kolega mnie zachęcił, bo wcześniej nie miałem takiej ulubionej drużyny. Z polskich zespołów to Zagłębie Sosnowiec.

Wtam jestem zainteresowany,tym tematem,i moge poprowadzic taki klub.
prosze tylko o porawny aadres do tej Ligi
pOAZDRAWIAM
Odpowiedz

Nie ma takiej ligi, ale gdyby była to ja wyrażam swoje zainteresowanie. Smile
Odpowiedz

A ja bardzo bym prosiło informację, jeżeli takowa wystartuje o informację. Jako "nadworny" statystyk mikronacyjnej piłki warto by ją również odnotowywano. Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.