Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rotria umiera
Kiedy się z tym pogodzimy?
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

Wszystko co żyje, to umiera.
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep, Miguel de Catalan
Odpowiedz

Rzecz w tym, by zmartwychwstać.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

Myślę, że da radę to zrobić. Przytoczę słowa z Leocji: "W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki, na cuda trzeba chwilkę poczekać."
To jest dobre myślenie, które przyjmiemy i będziemy wypełniać. Wystarczy aby każdy coś od siebie dał. Aby napisał jakiś post a możliwe, że ruszy z tego jakaś dyskusja lub narracja.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

Mi przyszedł do głowy inny mikronacyjny cytat, z podpisu śp. Karola Wawrzyńca de Medici y Zep: Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

(26.09.2021, 22:27:56)Gagik Bagratyda napisał(a): Mi przyszedł do głowy inny mikronacyjny cytat, z podpisu śp. Karola Wawrzyńca de Medici y Zep: Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Ciekawe... I jak sie ładnie wpasowuje w ten czas i sytuację...
Odpowiedz

Rotria wcale nie umiera. Niebawem sama nas wszystkich o tym przekona.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR

Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.

[Obrazek: aurelio-kardyna-gotowy-herb.png]
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

(26.09.2021, 21:52:36)Gagik Bagratyda napisał(a): Rzecz w tym, by zmartwychwstać.

Najpierw trzeba by umrzeć...
A to niemożliwe, bo już teraz sarkofagi się otwierają i duchowni niczym taki weselny wujek, co się nagle przebudza na weselu po kilku kielichach i mówi:
- Co... Ja... Nie ja nie jestem pijanyy... Ja nie spałem.
Dlatego @Gagik Bagratyda Ja jestem już spokojny o PKR. Smile
Odpowiedz

(27.09.2021, 18:48:57)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Rotria wcale nie umiera. Niebawem sama nas wszystkich o tym przekona.

Przepowiednia Grzegorza od św. Piotra mówiła prawdę: Wasza Eminencja to prawdziwy Senex perseverans, starzec wytrwały w udawaniu, że w Stolicy Pawłowej wszystko gra.

(27.09.2021, 19:36:02)Michał Jerzy Potocki napisał(a):
(26.09.2021, 21:52:36)Gagik Bagratyda napisał(a): Rzecz w tym, by zmartwychwstać.

Najpierw trzeba by umrzeć...
A to niemożliwe, bo już teraz sarkofagi się otwierają i duchowni niczym taki weselny wujek, co się nagle przebudza na weselu po kilku kielichach i mówi:
- Co... Ja... Nie ja nie jestem pijanyy... Ja nie spałem.
Dlatego @Gagik Bagratyda Ja jestem już spokojny o PKR. Smile

Ja jestem o nią spokojny od pół roku, tylko nieusatysfakcjonowany, bo ten, który wygląda zmartwychwstałego, nie zadowoli się pacjentem w śpiączce bez nadziei na wybudzenie. To, co pisałem na początku miesiąca podtrzymuję:

Cytat:Rotria ma dziś do wyboru dwie drogi: mumifikację albo znalezienie sobie jakiegoś celu, dla którego nie żal oddać życie. Nie mam wątpliwości, że wybierze tę pierwszą.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

Nic nie gra, ale to wciąż nie oznacza, że jesteśmy na równi pochyłej, której jedynym zakończeniem jest trumna.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR

Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.

[Obrazek: aurelio-kardyna-gotowy-herb.png]
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.