Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powrót syna marnotrawnego
Bardzo śmierdzi?
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

(30.11.2021, 18:14:39)Stanisław Dmowski napisał(a): Dawanie paczek o jakiejś wartości podobnie jak przelewanie tzw. donejtów dla tej dwójeczki można porównać do spuszczania pieniędzy w kiblu. Pluję na tych, co to robią. Jedyna taryfa ulgowa dla tych, którzy nie byli z Białego i robili to mniej więcej przed 2018 rokiem, gdzie całość wiedzy o ohydnych zachowaniach duetu nie była znana i panował. Można się wtedy było nabrać na starszego pana zasuwającego kiełbaskę z Częstochowy i opowiadającego śmieszne historyjki wraz z lokatorem-erotomanem. Wycieczki pod bramkę zostały już ośmieszone po pielgrzymkach małolatów, którzy dawali się zastraszyć pohukiwaniom i machaniem warmiańską łapą przez grubaska, spacerować sobie po ulicy, by przez chwilę zobaczyć ten chlew i dżunglę w sercu Starosielc to nie wstyd. No i te nieszczęsne kamery, które z Czechowic Dziedzic (?) obserwują sytuację, ech...

Nie prawda. Szkolna zaczęła upadać dopiero po 2018 roku.

(30.11.2021, 18:42:05)Ametyst I Dziecię napisał(a): Bardzo śmierdzi?

Jak byliśmy wtedy, to jeszcze nie było takiego syfu jak jest teraz. Wtedy zapach, który unosił się w Belwederze przypominał raczej zapach ze starych drewnianych domów, trochę zawilgoconych i zagrzybiałych. Trochę taki zapach spróchniałej deski.
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Ametyst I Dziecię, Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

Też pamiętajcie, że pojawienie się Sradka to nie był znowu jakiś nagły i totalny upadek US17, bo schyłkowy Meksyk też był raczej żeżuncją.

Coraz bardziej kusi mnie, aby na jakiejś mikronacyjnej uczelni otworzyć kononologię. Chyba Hirschberg byłby tu najlepszym miejscem, szkoda że obecnie opustoszał (paradoksalnie z powodu realowych obowiązków części obywateli ZSKHiW będących pracownikami dydaktycznymi xD).
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Chętnie powykładamy jako staroszkolniak. Po zakończeniu pontyfikatu.
Odpowiedz

Ja również mogę wykładać, poznawszy przecież to środowisko empirycznie: wzrokiem, węchem, słuchem, a nawet dotykiem xD

Swoją drogą, Ametyście, poruszyłeś ciekawy temat dot. realnego życia mikronautów. Na co zawsze zwracałem uwagę to fakt, że ludzie, a przynajmniej duża ich część, którzy funkcjonują w mikronacjach, to niejednokrotnie ludzie z szeroko rozumianym tzw. establishmentem. Dydaktycy, prawnicy, lekarze, księża, ludzie związani ze środowiskiem akademickim, naukowcy etc. Nie wiem czy kojarzycie, ale kiedyś w Bialenii działał Konstanty Jerzy Michalski, wówczas 12-latek. Już wtedy widać było wielki potencjał intelektualny w nim drzemiący. Ostatnio natomiast czytałem o jego sukcesach naukowych w jednej z gazet Smile Ciekawa sprawa nawet na jakąś magisterkę z socjologii Big Grin
Odpowiedz

Sam jako społeczny przykład niewiele spotykany w mikronacjach z racji "zawodu" mogę pomóc.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Powiedzcie Panowie, czy istnieje jeszcze jakiś sposób kontaktowania się inny niż to forum? Kiedyś popularne było GG.
Odpowiedz

GG nadal działa w kręgach rotryjskich. Plus teraz Discord.
Odpowiedz

Czy można dostać jakieś zaproszenie na discorda? Od dawna nie mogę już dostać się na GG.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

Tam nie ma sensu wchodzić, nikt tam nie pisze Smile
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.