Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
Mnie się akurat bardzo nie podoba takie nazewnictwo. Apostazja to odrzucenie Chrystusa i życia sakramentalnego w Kościele. Jak można nazywać tak opuszczenie wirtualnej wspólnoty? Narracja narracją, ale ja mam wątpliwości wobec takiej kwestii.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Odpowiedz

To jest tylko narracja. To wirtualna schizma, tak jak mamy wirtualne śmierci, małżeństwa, wojny, intrygi. Nic w tym złego. Pytanie czy nie warto skupić się na wirtualnym ekumenizmie?

I proszę naprawcie tę koronę rangową barona. Albo zróbcie grupę na forum biskup-schizmatyk i mnie do niej dajcie. Smile
Odpowiedz

Korony może naprawić tylko ktoś, kto ma grafiki...
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

(09.02.2022, 11:24:21)Orjon Surma napisał(a): Korony może naprawić tylko ktoś, kto ma grafiki...

A da się zastosować te, które proponował abp Windsor?
Odpowiedz

Raczej nie w tym momencie. Rozpracowujemy graficznie kwestię koron i kapeluszy. Ale to nie na ten moment.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Wysoka Administracjo,
W związku z tym, że posiadam tytuł Markiza Bolonii i Bari, a także Barona Vinci, proszę o przyznanie rangi markiza.
http://forum.rotria.pl/showthread.php?ti...&pid=25585
http://forum.rotria.pl/showthread.php?ti...&pid=20473
Z góry dziękuję.

PS. Tak szukam i szukam, i zastanawiam się, według jakiej bulli czy brewe nadaje się obecnie tytuły szlacheckie i arystokratyczne?
Starosta brzeskolitewski
Odpowiedz

(09.02.2022, 15:31:15)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): W związku z tym, że posiadam tytuł Markiza Bolonii i Bari, a także Barona Vinci, proszę o przyznanie rangi markiza.
Zrobione. Jeśli ma być to grupa wyświetlana na forum, proszę zmienić ją w Ustawieniach > Grupy użytkowników (po lewej stronie) > Ustaw jako grupę wyświetlaną.
Orjon Surma
Odpowiedz

(09.02.2022, 22:13:24)Orjon Surma napisał(a):
(09.02.2022, 15:31:15)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): W związku z tym, że posiadam tytuł Markiza Bolonii i Bari, a także Barona Vinci, proszę o przyznanie rangi markiza.
Zrobione. Jeśli ma być to grupa wyświetlana na forum, proszę zmienić ją w Ustawieniach > Grupy użytkowników (po lewej stronie) > Ustaw jako grupę wyświetlaną.

Bardzo dziękuję! Smile
Starosta brzeskolitewski
Odpowiedz

Dziś Rotria wzbogaciła się o https (w końcu), zaktualizowałem też PHP do 7.3 (nie do 7.4, bo wtyczka od Tapatalka wali błędami - będę musiał się temu przyjrzeć, i nie do 8.0, bo MyBB jeszcze go nie wspiera). Profilaktycznie zoptymalizowano także tabele bazy danych, zatem forum powinno śmigać jeszcze szybciej (o ile już nie działało szybko).

Jeśli zauważycie jakieś problemy - dajcie znać.
Orjon Surma
Odpowiedz

Ja nie zaobserwowałem żadnych błędów.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.