Liczba postów: 3156
Liczba wątków: 295
Cytat:Klasztor św. Izydora, dnia ...
Wniosek o dołączenie do Zakonu Świętego Izydora
Ja, imię i nazwisko, poczułem/am powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca/siostry)/osoby świeckiej (rycerza/damy)*. Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym/ą Kościoła Rotryjskiego.
Podpis
*niepotrzebne skreślić
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 83
Cytat:Klasztor św. Izydora, dnia 1 sierpnia 2022 r.
Ja, Tymoteusz Dostojewski, poczułem powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca). Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego.
Ks. bp. Tymoteusz Dostojewski
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
Przyjmuję i wyznaczam siebie na Opiekuna. W ramach nowicjatu proszę Brata Biskupa o przygotowanie choć jednej celebracji w budynkach klasztoru. Byleby była elegancka i doniosła. Do sygnaturki zaś proszę dodać skrót OSI.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 83
Dobrze.
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 2
Cytat:Klasztor św. Izydora, dnia 22. września A.D. 2022
Ja, Salvatore Rossi, poczułem/am powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca/siostry)/osoby świeckiej (rycerza/damy)*. Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym/ą Kościoła Rotryjskiego.
dk. Salvatore Rossi
*niepotrzebne skreślić
Uniżony Sługa
diakon Salvatore Rossi OSI
(22.09.2022, 12:52:06)Salvatore Rossi napisał(a): Cytat:Klasztor św. Izydora, dnia 22. września A.D. 2022
Ja, Salvatore Rossi, poczułem/am powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca/siostry)/osoby świeckiej (rycerza/damy)*. Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym/ą Kościoła Rotryjskiego.
dk. Salvatore Rossi
*niepotrzebne skreślić
Wniosek przyjmuję. Bardzo proszę dodać sobie do sygnaturki skrót OSI. Ja zostanę opiekunem nowicjatu.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Liczba postów: 1191
Liczba wątków: 58
Cytat:Klasztor św. Izydora, dnia 20 maja 2025 r.
Ja, Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan, poczułem powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca). Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego.
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan
*niepotrzebne skreślić
Jego Eminencja dr. net Henryk Tymoteusz kardynał Ziemiański OSI
Prodziekan Kolegium Kardynalskiego, arcybiskup achkovski, Rektor Uniwersytetu Rotryjskiego, prymas II Federacji Nordackiej, hrabia Sieny, Bari i Arezzo, wicehrabia Dalmazji
(19.05.2025, 20:59:15)Henryk Ziemiański napisał(a): Cytat:Klasztor św. Izydora, dnia 20 maja 2025 r.
Ja, Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan, poczułem powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca). Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego.
Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan
*niepotrzebne skreślić
Czcigodny Bracie,
przyjmuję i wyznaczam siebie na opiekuna nowicjatu. Zaraz wydam nominację diakonatu i dziś może jeszcze rozpoczniemy inwestyturę. Proszę przybrać sobie Avatar w stroju diakona oraz dodać do sygnatury skrót OSI.
Z błogosławieństwem
Stanisław kardynał Wieniawa OSI
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
Klasztor św. Izydora, dnia 19 maja 2025 r.
![[Obrazek: R71st30l.png]](https://i.ibb.co/3cqGmPv/R71st30l.png)
Ja, Pierbattista Pastaballa, poczułem/am powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca/siostry)/osoby świeckiej (rycerza/damy)*. Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym/ą Kościoła Rotryjskiego.
Pierbattista Pastaballa
ks. Pierbattista Pastaballa OSI
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Henryk Ziemiański
(20.05.2025, 14:39:10)Pierbattista Pastaballa napisał(a): Klasztor św. Izydora, dnia 19 maja 2025 r.
![[Obrazek: R71st30l.png]](https://i.ibb.co/3cqGmPv/R71st30l.png)
Ja, Pierbattista Pastaballa, poczułem/am powołanie do życia zakonnego i od dziś pragnę żyć według Reguły Świętego Izydora. Proszę Cię, Ojcze Generale, o przyjęcie do Zakonu Świętego Izydora w charakterze osoby duchownej (ojca/siostry)/osoby świeckiej (rycerza/damy)*. Wnoszę o wyznaczenie Opiekuna i rozpoczęcie okresu nowicjatu. Jednocześnie informuję, że jestem wiernym/ą Kościoła Rotryjskiego.
Pierbattista Pastaballa
Czcigodny Bracie,
wniosek oczywiście przyjmuję i ponownie wyznaczam siebie na opiekuna nowicjatu. Dziś wydam jeszcze nominację, jutro najpewniej zaczniemy inwestyturę diakonatu. Proszę sobie przybrać skrót OSI po nazwisku.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
|