Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
A jak tu się angażować skoro wiadomo, że wszystko będzie takie same? Nawet układ forum niespecjalnie zmienił się przez ostatnie lata.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Może warto zacząć od nowa? Z nowym designem forum? itd.?
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Pewnie tak, ale wydaje mi się, że potrzebujemy trochę nowego systemu, bo obecny stał się tak przewidywalny, że polega na szukaniu co kilka miesięcy na siłę kogoś, kto zgodzi się przebrać w tiarę.
Odpowiedz

Popieram Jego Eminencję Medyceusza.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(17.11.2022, 01:17:48)Benedykt III napisał(a): Niestety w tej chwili nie bytujemy nigdzie poza Rotrią, toteż nie jest nam to wiadome. 

...i po to (między innymi) wymyślono IeSeMy, by takie rzeczy można było sprawdzić. Patrząc na dane z listopada odpowiedź na pytanie początkowe brzmi...

(16.11.2022, 10:04:59)Ksawery van Berden napisał(a): Zastanawialiście się może Bracia, jak aktywność w PKR wygląda na tle pozostałych mikronacji?

...kiepsko. 39 postów daje Rotrii 18 miejsce na 30. Następna w górę Fenocja ma postów 45, następna w dół Brodria 34.
x. Joachim von Ribbentrop
[Obrazek: tbh27]
Odpowiedz

Naszym zdaniem brakuje nam w Rotrii zdrowych, a nawet i toksycznych konfliktów. Nie ma już Orańskich, nie ma Wieniawy, nie ma klonów Oviedo. Wszyscy się lubią, zgadzają, a to konkurencja i walka nas jak dotąd napędzały. Może trzeba wyciągnąć rękę do dawnych przeciwników i zaprosić ich do wspólnego budowania Rotrii na nowo?
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Konfliktów nie trzeba się bać. Są zdrowe i fajne, o ile nie ma wjeżdżania na real i rzeczywistej zawiści.
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep, Tymoteusz Dostojewski
Odpowiedz

Proponujemy zatem wyciągnięcie ręki do politycznych przeciwników, którzy nas opuścili, a także amnestię dla ekskomunikowanych (oczywiście w rozsądnych granicach, czyli np. bez uwzględnienia Oviedo i jego armii klonów). Co Bracia na to? Pytanie kierujemy do wszystkich, zwłaszcza do Kolegium Kardynalskiego.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Wiecie, ja jestem otwarty na każdy konflikt. Ongiś czas prowadziłem słynną wojnę Welii z Lateranem i Kwirynałem Smile
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Dlaczego miałbym mieć coś przeciwko? Moja sytuacja jest o tyle specyficzna, że nigdy nie byłem z tymi ludźmi w konflikcie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.