Liczba postów: 39
Liczba wątków: 0
Albert to totalny sigma, serio, chłop jest goated 8/10. Dwa punkty odejmuję za brak klątwy na FN!
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Jej Książęca Wysokość Księżniczka Urbino
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Fryderyk Oranje
Liczba postów: 407
Liczba wątków: 34
Pontyfikat Alberta to prawdziwy redemeption arc Fryderyka Orańskiego
• Fryderyk Oranje
Liczba postów: 1229
Liczba wątków: 239
(05.08.2026, 17:35:54)Adelaide napisał(a): Albert to totalny sigma, serio, chłop jest goated 8/10. Dwa punkty odejmuję za brak klątwy na FN!
A bo My nie byliśmy tacy twardogłowi. Poza tym wiadomo głowa zawsze musi myśleć o wszystkich. Może za mało, a może dość zrobiłem. Historia oceni choć nie wiem czy komukolwiek będzie się chciało zajmować taka rzeczą. Raczej zignorują to. Są inne rzeczy.
(05.08.2026, 13:18:18)Akrypa Ali Shariati napisał(a): (05.08.2026, 11:40:32)Albert napisał(a): Czy jest wiadomym jakie konkretnie to były medale/ordery? Informacje znajdują się pod tym linkiem:
https://forum.rotria.net.pl/showthread.p...ght=Akrypa
Są to Signum Laudis i Order Szlachetnych Dam. Popytamy w kuluarach czy ktoś je posiada, bo nie sądzimy, że zachowały się na forum. Co najwyżej kiedyś były w takiej tej formie miniaturek, ale chyba do dziś to nie przetrwało, choć może gdzieś....
Zobaczymy co da się zrobić.
(05.08.2026, 17:58:04)Alberto Tommaso di Mancini napisał(a): Pontyfikat Alberta to prawdziwy redemeption arc Fryderyka Orańskiego Miło znów ujrzeć Waszą Książęcą Mość w Rotrii. Za miłe słowa takoż dziękujemy. Zdaje się, że będzie dane przebaczenie za winy i szkody spowodowane poprzednim wcieleniem, bo pokuta była długa i trudna.
/-/ Bp Fryderyk Maurycy Jerzy Orański
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae
Rector Universitatis Cracoviensis
Magnus Dux Oraniae
![[Obrazek: RFtLkfb.png]](https://i.imgur.com/RFtLkfb.png)
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 0
(05.08.2026, 20:12:40)Albert napisał(a): A bo My nie byliśmy tacy twardogłowi. Poza tym wiadomo głowa zawsze musi myśleć o wszystkich. Może za mało, a może dość zrobiłem. Historia oceni choć nie wiem czy komukolwiek będzie się chciało zajmować taka rzeczą. Raczej zignorują to. Są inne rzeczy.
Nie no spoko, spoko. Tylko sobie zażartowałam. Nie załapałeś.
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Jej Książęca Wysokość Księżniczka Urbino
• Fryderyk Oranje
(05.08.2026, 21:35:18)Adelaide napisał(a): (05.08.2026, 20:12:40)Albert napisał(a): A bo My nie byliśmy tacy twardogłowi. Poza tym wiadomo głowa zawsze musi myśleć o wszystkich. Może za mało, a może dość zrobiłem. Historia oceni choć nie wiem czy komukolwiek będzie się chciało zajmować taka rzeczą. Raczej zignorują to. Są inne rzeczy.
Nie no spoko, spoko. Tylko sobie zażartowałam. Nie załapałeś. Chyba te upały nieco stępiły nieco zmyły, a może nie zawsze załapuję żarty, choć trochę domyśliłem się że to żarcik. Mimo to zwykle traktuję poważnie, może to też trochę wpływ roli jaką pełnię. Może za bardzo się wczuwam i sztywnieję. Ale już niedługo, już niedługo.
Magnus Dux Oraniae
Liczba postów: 2997
Liczba wątków: 270
Można powiedzieć, że najlepszy w historii, odrodzenie Rotrii z gruzów, danie jej pewnej stabilności. Zawsze mogło być lepiej, ale to zależy od ludzi, a nie tylko od Patriarchy.
(+) Stanislaus card. Wieniawa OSI
Wielki Książę Ankony,
Markiz Ankony, Loreto, Fabriano i Castelfidardo
Hrabia San Stanislao
Baron San Pietro
Kardynał Biskup Albano
Arcybiskup Trydentu
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Rektor Uniwersytetu Rotryjskiego
Generał Zakonu św. Izydora
![[Obrazek: 101005704499835546_t.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1263/101005704499835546_t.png)
• Fryderyk Oranje
(Wczoraj, 19:08:56)Stanisław Wieniawa napisał(a): Można powiedzieć, że najlepszy w historii, odrodzenie Rotrii z gruzów, danie jej pewnej stabilności. Zawsze mogło być lepiej, ale to zależy od ludzi, a nie tylko od Patriarchy. Prawda. Dziękuję za miłe słowo. Z każdą taką wypowiedzią powiem wam, że czuję się coraz lepiej i pozytywniej patrząc samemu na ten pontyfikat. Oby udało się utrzymać tę aktywność, te tendencje i dalej jakoś rozwinąć Rotrię, może zrobić jeszcze jakieś reformy jeśli trzeba, może bardziej podziałać na arenie międzynarodowej. Nie można zmarnować czasu, bedzie trzeba działać.
Magnus Dux Oraniae
|