Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strona główna Rotrii
(07.08.2017, 11:34:09)Wilhelm Orański napisał(a): Obawiam się jedynie, że sama gazeta i podstawowe informacje mogą nie wystarczyć, gdyż i tak popyt na te pierwsze w Rotrii jest bardzo niski. I dlatego zwróciłem się z pytaniem do Rotryjczyków, co by Was zachęciło do częstych odwiedzin tej strony, dla jakich informacji/atrakcji chętnie wchodzilibyście na główną?

Zdjęcie Alberta na każdy dzień.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

(07.08.2017, 12:37:06)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): No i można Acta Apostolicae Sedis przenieść na stronę główną. Sarmacja chyba ma coś takiego.

Dodatkowo, ale nie wyłącznie.
Odpowiedz

A może zrobić ze strony głównej muzeum państwowe? Wiem, że już jest na forum, ale można je tam przenieść.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

(07.08.2017, 13:23:25)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): A może zrobić ze strony głównej muzeum państwowe? Wiem, że już jest na forum, ale można je tam przenieść.

Dobry pomysł.
Odpowiedz

A więc propozycje, które mają zaleźć się na stronie głównej, wyglądają następująco:
  • artykuły prasowe + możliwość dodawania ich samemu;
  • informacje merytoryczne;
  • specjalna baza dla Acta Apostolicae Sedis;
  • muzeum państwowe;
  • poczta.
Czy coś jeszcze? Ja dodatkowo proponuję, by każdy mieszkaniec miał własny profil, na którym wyświetlać się będą podstawowe informacje: (v-...) personalia, miejsce zamieszkania, ordery, stopnie wojskowe, historia kariery, posiadłości, tytuł kościelny i arystokratyczny, itd.
Jednocześnie proszę o opinię Eminencję von Thorn-Surmę, na ile nasze plany są możliwe do zrealizowania? Wydaje mi się, że konieczna będzie też zmiana wyglądu samej strony głównej, aby bardziej dopasować ją do naszych wymogów.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Rewelacja.
Odpowiedz

Osobiste profile to jak najbardziej świetna idea.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Można pomyśleć też o przeniesieniu albo połączeniu forumowych prywatnych wiadomości z jakąś fajną pocztą na stronie głównej. Można ją nawet nieco sfabularyzować.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

To również ciekawa propozycja.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

A może jakiś bardziej zaawansowany system finansowy? Oczywiście jeśli toh wykonalne technicznie.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.