Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
Niestety już nie pamiętam, logo tworzyłem jeszcze w 2015 roku, na stare forum.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Nie wiem, czy to odpowiedni wątek, ale prosiłbym o nadanie mi stautusu moderatora w dziale przeznaczonym dla Towarzystwa Jezusowego.
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Odpowiedz

http://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/10478/0

W związku z powyższym proszę o zmianę moich danych na Hewret von Thorn.

Serdecznie dziękuję!
/-/ dr net. Hewret z Gerwenu
Ambasador Księstwa Sarmacji przy Jego Świątobliwości Patriarsze w Stolicy Apostolskiej
Odpowiedz

Serdecznie gratuluję przysposobienia!
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

(13.02.2018, 13:29:56)Aurelio Paolo de Medici y Zep napisał(a): Serdecznie gratuluję przysposobienia!

Aurelio to już miało miejsce wieki temu. Smile
Odpowiedz

Rzeczywiście, nie spojrzałem na datę Smile
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

Drodzy Współobywatele, podobnie jak jakiś czas temu, chciałbym przedstawić swoją propozycję. Bardzo podoba mi się obywatelski chat w Bialenii. Widać, że mocno integruje społeczność i wprowadza trochę miłej atmosfery. Co sądzicie o takiej inicjatywie u nas?
Myślę, że technicznie jest możliwa, ale chciałbym, żeby inni też się wypowiedzieli.

Odpowiedz

Jestesmy na nowym serwerze. Poki co 14 dni testowych, po tym zobaczymy czy wybieramy, czy tez nie. Prosze o opinie Wink
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

(18.02.2018, 22:58:58)Aurelio Paolo de Medici y Zep napisał(a): Drodzy Współobywatele, podobnie jak jakiś czas temu, chciałbym przedstawić swoją propozycję. Bardzo podoba mi się obywatelski chat w Bialenii. Widać, że mocno integruje społeczność i wprowadza trochę miłej atmosfery. Co sądzicie o takiej inicjatywie u nas?
Myślę, że technicznie jest możliwa, ale chciałbym, żeby inni też się wypowiedzieli.

Czat jest fajny, tylko mocno obciąża forum.  Confused
/-/ dr net. Hewret z Gerwenu
Ambasador Księstwa Sarmacji przy Jego Świątobliwości Patriarsze w Stolicy Apostolskiej
Odpowiedz

Jak obciąża? Nie popadajmy w przesadę...
Na pewno pomoże w utrzymaniu aktywności. Dobrze byłoby też załączyć ten system punktowy/pieniężny na forum.

Serwer sprawdza się na medal. Pod względem szybkości i bezawaryjności jest bez porównania.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.