09.02.2018, 06:07:15 

Niestety już nie pamiętam, logo tworzyłem jeszcze w 2015 roku, na stare forum.

Wilhelm Jan Orański-Nassau
![[Obrazek: 32GnG.png]](https://funkyimg.com/i/32GnG.png)
| 

Wnioski techniczne - modernizacja forum

| 

| 

09.02.2018, 06:07:15 

Niestety już nie pamiętam, logo tworzyłem jeszcze w 2015 roku, na stare forum.

Wilhelm Jan Orański-Nassau 
![]() 

10.02.2018, 18:02:22 

Nie wiem, czy to odpowiedni wątek, ale prosiłbym o nadanie mi stautusu moderatora w dziale przeznaczonym dla Towarzystwa Jezusowego.

Sua Altezza Serenissima 
Alberto Tommaso 
Duca di Parma 

13.02.2018, 13:26:33 

http://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/10478/0 

W związku z powyższym proszę o zmianę moich danych na Hewret von Thorn. Serdecznie dziękuję! /-/ dr net. Hewret z Gerwenu 
Ambasador Księstwa Sarmacji przy Jego Świątobliwości Patriarsze w Stolicy Apostolskiej 

13.02.2018, 13:29:56 

Serdecznie gratuluję przysposobienia!

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. ![]() 

13.02.2018, 14:03:30 

13.02.2018, 14:08:15 

Rzeczywiście, nie spojrzałem na datę  

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 

18.02.2018, 22:58:58 

Drodzy Współobywatele, podobnie jak jakiś czas temu, chciałbym przedstawić swoją propozycję. Bardzo podoba mi się obywatelski chat w Bialenii. Widać, że mocno integruje społeczność i wprowadza trochę miłej atmosfery. Co sądzicie o takiej inicjatywie u nas?  

Myślę, że technicznie jest możliwa, ale chciałbym, żeby inni też się wypowiedzieli. Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  

19.02.2018, 08:30:09 

Jestesmy na nowym serwerze. Poki co 14 dni testowych, po tym zobaczymy czy wybieramy, czy tez nie. Prosze o opinie  

Orjon Surma 
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria 

19.02.2018, 17:33:18 

(18.02.2018, 22:58:58)Aurelio Paolo de Medici y Zep napisał(a): Drodzy Współobywatele, podobnie jak jakiś czas temu, chciałbym przedstawić swoją propozycję. Bardzo podoba mi się obywatelski chat w Bialenii. Widać, że mocno integruje społeczność i wprowadza trochę miłej atmosfery. Co sądzicie o takiej inicjatywie u nas? Czat jest fajny, tylko mocno obciąża forum.  
	/-/ dr net. Hewret z Gerwenu 
Ambasador Księstwa Sarmacji przy Jego Świątobliwości Patriarsze w Stolicy Apostolskiej 

19.02.2018, 20:15:17 

Jak obciąża? Nie popadajmy w przesadę... 

Na pewno pomoże w utrzymaniu aktywności. Dobrze byłoby też załączyć ten system punktowy/pieniężny na forum. Serwer sprawdza się na medal. Pod względem szybkości i bezawaryjności jest bez porównania.  | 

| Użytkownicy przeglądający ten wątek: | 
| 1 gości |